Aktuellt

null TE-live: Iskulle huonekaluompelijaksi RekryKoulutuksella!

Tervetuloa kuulemaan lisää Suomen Yrittäjäopiston tarjoamasta lyhytkoulutuksesta, minkä kautta on mahdollisuus työllistyä huonekaluompelijaksi ISKUlle. TE-liven vieraiksi saapuvat tuotantojohtaja Saku Antikainen ja huonekaluompelija Hanna Valve ISKUlta sekä Jari Viitanen Suomen Yrittäjäopistosta kertomaan lisää huonekaluompelijan työstä ja mitä koulutus pitää sisällään.

ISKU hakee nyt lisää ompelijoita Lahden tehtaalle ompelemaan laadukkaita kotikalusteita ja julkisten tilojen kalusteita. Tehtäviin koulutetaan yhteistyössä TE-toimiston ja Suomen Yrittäjäopiston kanssa järjestettävällä RekryKoulutuksella. Tavoitteena kouluttaa ammattitaitoisia työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Huonekaluompelija ompelee sohvien, lepotuolien, aulakalusteiden, seinäkkeiden, työtuolien päällisiä alusta loppuun, tuotteisiin, jotka menevät Kodin asiakkaille, julkisiin kohteisiin tai yritysasiakkaille. Työ sisältää saumausta, vetoketjun ja tereiden ompelua sekä päällisten tikkausta ja koontiompelua erilaisista kankaista ja nahoista, myös muita huonekalujen valmistukseen liittyviä tehtäviä.

Työ on fyysistä, sitä helpottaa työnkierto ja taukoliikunta. Työ on itsenäistä, mutta ompelija toimii kuitenkin yhteistyössä työjärjestelijän ja malliompelijan sekä työnjohdon kanssa. Työssä on henkilökohtainen kannustepalkkaus, työn vaativuuden, henkilökohtaisen osaamisen ja työtuloksen mukaan.

Koulutuksen tavoitteena on, että koulutukseen valitut henkilöt oppivat ompelemaan ammattitaitoisesti ISKUn tuotteita teollisen tuotannon työtavoin ja menetelmin laatukriteerit huomioiden. He oppivat käyttämään turvallisesti yrityksen koneita ja apulaitteita. Lisäksi he tutustuvat tuotteen valmistuksen työvaiheisiin ennen ja jälkeen ompelun, näin he saavat kokonaiskuvan tuotteen valmistuksen prosessista. Koulutuksen ohessa opitaan työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Koulutukseen valittavalta edellytetään hyvää terveyttä, sekä riittävää suomen kielen taitoa, taitotaso vähintään B1.1. Tärkeintä on oikea työasenne ja motivaatio uuden oppimiseen. Kokemus teollisesta työskentelystä on eduksi.

Tervetuloa lähetykseen sekä esittämään kysymyksiä vieraillemme ennakkoon ja chattiin!

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-live.fi:ssä tai TE-live Hämeen YouTube-kanavalla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne TE-live.fi-sivulle sekä TE-live Hämeen YouTube-kanavalle.

Ägare TE-palvelut
Resurser Resurser: TE-palvelut

Starts Starts: den 24 augusti 2022, 14:00
Ends Ends: den 24 augusti 2022, 14:30

Plats Plats: te-live.fi

Julkaisupäivämäärä 2013-05-29 16:54


Uppdaterad: 06.07.2023