Aktuellt

null TE-live: Lähi- ja käyttötuen asiantuntijaksi Kuntien Tiera Oy:lle RekryKoulutuksella!

Tervetuloa kuulemaan lisää tästä mielenkiintoisesta RekryKoulutuksesta, minkä kautta on mahdollisuus työllistyä nopeasti lähi- ja käyttötuen asiantuntijaksi Kuntien Tiera Oy:lle. TE-liven vieraiksi saapuvat henkilöstöasiantuntija Sanna-Mari Honkonen Kuntien Tiera Oy:stä ja Business Manager Hanna Hovila Saranen Consulting Oy:stä sekä vastaavassa RekryKoulutuksessa opiskeleva henkilö.

Tiera Akatemia tarjoaa mahdollisuuden päästä tekniselle uralle modernien IT-ympäristöjen pariin Tieralle! Nyt rekrytoidaan ja koulutetaan yhteensä 12 uutta lähi- ja käyttötuen asiantuntijaa yhteiskunnallisesti merkittävien järjestelmien tuen pariin Tieralle RekryKoulutuksen kautta.

RekryKoulutuksessa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä korkealaatuinen asiantuntijakoulutus ainutlaatuisella tavalla. Pääset heti kiinni uusiin, monipuolisiin työtehtäviin ja kasvatat samalla ammattiosaamistasi - lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Käytännön työssäoppimista Tieralla on n. 70% koulutusajasta. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohella 30% koulutusajasta on varattu tietopuoliselle koulutukselle, johon kuuluu moderneihin järjestelmäympäristöihin sekä IT-asiantuntijana toimimiseen painottuvia koulutuspäiviä sekä ohjattua itseopiskelua. Koulutuspäivät ja työssäoppiminen tapahtuu pääosin lähiopetuksena Tieran Hämeenlinnan, Riihimäen ja/tai Forssan toimipisteissä.

Tulevassa roolissa menestymiseksi hakijoilta odotetaan asiakaspalveluhenkisyyttä sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistaan IT-alalla. Koulutustaustan osalta hyvän pohjan antavat esimerkiksi toisen asteen tekniset ja kaupalliset tutkinnot. Tärkeintä on halu kasvaa IT-alan osaajaksi asiakasrajapintaan yhteiskunnallisesti merkittävässä ja kasvavassa yhtiössä. Hakijoilta edellytetään lisäksi B2.1. -tasoista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön erityisesti lähituen tehtävissä katsotaan eduksi.

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilujen asiakkaille ja on opiskelijalle maksutonta.

Tervetuloa kysymään lisää vierailtamme TE-liveen ennakkoon ja chatissä!

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-live.fi:ssä tai TE-live Hämeen YouTube-kanavalla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne TE-live.fi-sivulle sekä TE-live Hämeen YouTube-kanavalle.

Ägare TE-palvelut
Resurser Resurser: TE-palvelut

Starts Starts: den 30 augusti 2022, 14:00
Ends Ends: den 30 augusti 2022, 14:30

Plats Plats: te-live.fi

Julkaisupäivämäärä 2013-05-29 16:54


Uppdaterad: 06.07.2023