Aktuellt

null TE-live: Musiikintekijä: Haluatko kansainvälistyä? OSA 3.4. - MUSEXPO-tapahtuma Burbankissa, Kaliforniassa

Tervetuloa seuraamaan musiikkiviennin lähetyssarjaamme ja MUSEXPO-tapahtumaan osallistuneiden kokemuksia videohaastatteluiden välityksellä. TE-liven tuottaja-toimittajamme Sari teki vierailun viime maaliskuussa MUSEXPO-tapahtumaan Burbankiin, Kaliforniaan jahaastatteli musiikintekijöitä sekä musiikkialalla toimivia yrittäjiä. Osa haastateltavista osallistui ensimmäistä kertaa MUSEXPO:on ja osalla oli kokemusta aiemmista MUSEXPO-tapahtumista. Yhteinen nimittäjä haastatteluissa oli, että kannattaa uskaltautua paikan päälle esittelemään omaa musiikkiaan.

 

MUSEXPO on musiikkiammattilaisten tapahtuma, missä kerrotaan viimeisimmät uutiset musiikkiteollisuuden alalta ja missä pääsee pitchaamaan omaa musiikkiaan suoraan ammattilaisille. Lisää tietoa täältä.

 

Osassa 3.1. kuultiin millaista on lähteä tekemään taiteellista työskentelyä Yhdysvaltoihin ja osassa 3.2. esiteltiin Los Angelesin taitelijaresidenssiä. Osassa 3.3. kuultiin MUSEXPO-tapahtuman järjestäjää ja musiikkiteollisuuden edustajia. Osassa 3.4. kuulemme lisää tapahtumasta ja osassa 3.5. kerrataan parhaat vinkit Yhdysvaltoihin lähtijöille.

 

Katso täältä kaikki musiikkiviennin osat (mukana Tallin Music Week ja Tampere Music x Media).

Ägare TE-palvelut
Resurser Resurser: TE-palvelut

Starts Starts: den 26 september 2023, 14:00
Ends Ends: den 26 september 2023, 14:30

Plats Plats: TE-live.fi

Julkaisupäivämäärä 2013-05-29 16:54


Uppdaterad: 06.07.2023