Aktuellt

null TE-live: Musiikintekijä: Haluatko kansainvälistyä? OSA 3.5. Parhaat tipsit Yhdysvaltojen markkinoille

Tervetuloa seuraamaan musiikkiviennin lähetyssarjaamme, jonka vuoden 2023 osat ovat keskittyneet Yhdysvaltojen markkinoille.

 

TE-liven tuottaja-toimittajamme Sari teki vierailun viime maaliskuussa Kaliforniaan ja haastatteli Suomen pääkonsulaatin pääkonsulia Okko-Pekka Salmimiestä, artisti Eeppi Ursinia, taitelijaresidenssiiin osallistunutta H-P-Siikasaarta ja MUSEXPO-musiikkiviennin tapahtumaan osallistuneita ja puhujia. Tässä TE-livessä kertaamme parhaat tipsit tiivistetysti.

 

Osassa 3.1. kuultiin millaista on lähteä tekemään taiteellista työskentelyä Yhdysvaltoihin ja osassa 3.2. esiteltiin Los Angelesin taitelijaresidenssiä. Osassa 3.3. kuultiin MUSEXPO-tapahtuman järjestäjää ja musiikkiteollisuuden edustajia. Osassa 3.4. kuulemme lisää tapahtumasta ja osassa 3.5. kerrataan parhaat vinkit Yhdysvaltoihin lähtijöille. Katso täältä kaikki musiikkiviennin osat (mukana Tallin Music Week, Tampere Music x Media ja MUSEXPO).

 

MUSEXPO on musiikkiammattilaisten tapahtuma, missä kerrotaan viimeisimmät uutiset musiikkiteollisuuden alalta ja missä pääsee pitchaamaan omaa musiikkiaan suoraan ammattilaisille. Lisää tietoa täältä.

Ägare TE-palvelut
Resurser Resurser: TE-palvelut

Starts Starts: den 3 oktober 2023, 14:00
Ends Ends: den 3 oktober 2023, 14:30

Plats Plats: TE-live.fi

Julkaisupäivämäärä 2013-05-29 16:54


Uppdaterad: 06.07.2023