Aktuellt

null TE-live: Nopeasti töihin linja-autonkuljettajaksi koulutuksen kautta!

Haluatko työllistyä nopeasti linja-autonkuljettajaksi? Oletko kiinnostunut vastuullisesta ja hyvästä asiakaspalvelutyöstä?

Linja-autonkuljettajana voit työskennellä kaupungin lähiliikenteessä tai toimia kaukoliikenteen ja tilausajojen kuljettajana.

Koulutuksen tavoite on työllistyä nopeasti jo koulutuksen aikana Lahden seudun henkilöliikenteen yrityksiin.

Koulutuksen alussa on lyhyt lähiopetusjakso (n. 45 pv) Koulutuskeskus Salpauksen Vipusen kampuksella, jonka aikana ajetaan D-ajokortti sekä saadaan perusosaaminen linja-autonkuljettajan ammattiin. Tämän jälkeen siirrytään työpaikoille koulutussopimuksella tai suoraan palkallisella oppisopimuksella työsuhteeseen. Tutkinto suoritetaan loppuun oppisopimuksella työn ohessa.

Lisätietoja linja-autonkuljettajan koulutuksesta kouluttajan sivuilta: https://www.salpaus.fi/koulutusesittely/linja-auton-kuljettaja/

Tässä TE-livessä vieraina ovat lehtori Marko Räikkönen Salpauksesta ja koulutuksen suorittanut ja nykyään linja-autonkuljettajana toimiva Sälmä Kraidie. Lisäksi työssäoppimispaikoista esittäytyvät Lehtimäen liikenne Oy, Koiviston auto Oy ja Liikenne Lakkapää. Tervetuloa mukaan!

Ägare TE-palvelut
Resurser Resurser: TE-palvelut

Starts Starts: den 29 augusti 2023, 14:00
Ends Ends: den 29 augusti 2023, 14:30

Plats Plats: TE-live.fi

Julkaisupäivämäärä 2013-05-29 16:54


Uppdaterad: 06.07.2023