Aktuellt

null TE-live: Ryhdy Kotipalveluyrittäjäksi Kotirinkiin!

Tule mukaan TE-liveen tutustumaan Kotiringin tarjoamaan mahdollisuuteen ryhtyä yrittäjäksi kotisiivous- ja kotiapupalveluiden aloilla. Kotirinki auttaa sinua asiakashankinnassa ja hallinnon töissä, sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

Olet tunnollinen ja ahkera. Tarvitset työssäsi myös hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa, suomen kielen taitoa. Sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus, luottotietosi ovat kunnossa ja olet taustaltasi nuhteeton. Sinulta löytyy oikea asenne ja halu menestyä. Oma-aloitteisuus ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia. Et tarvitse aikaisempaa alan koulutusta tai alan osaamista Kotisiivous ja Kotiapuyrittäjänä, sillä Kotirinki kouluttaa sinut tehtävään. Hoivayrittäjänä tarvitset lähihoitajan tutkinnon.

TE-liven vieraiksi saapuvat Kotiringin Palvelukeskuksesta Kotiapu- ja Kotihoivapalveluiden kehityspäällikkö Sanna Rakowski ja Rekrytoinnin tiimipäällikkö Minna Tulirauta. Lisäksi TE-live-tiimi pääsi haastattelemaan ennakkoon yrittäjä Millicent Kolehmaista.

Lisätietoja: www.kotirinki.fi

Tervetuloa!

 

Ägare TE-palvelut
Resurser Resurser: TE-palvelut

Starts Starts: den 5 december 2023, 11:00
Ends Ends: den 5 december 2023, 11:30

Plats Plats: TE-live.fi

Julkaisupäivämäärä 2013-05-29 16:54


Uppdaterad: 06.07.2023