Aktuellt

null Robocoast Rekry lähtee Roadshow –kiertueelle! Seuraava pysähdyspaikka 29.10. Vaasassa.

Robocoast Rekry on Satakunnan ELY-keskuksen rekrypilotti, jonka tavoitteena on löytää 200 korkeasti koulutettua osaajaa erityisesti automaatio-, robotiikka- ja tekoälyaloille vuosien 2018 ja 2019 aikana. Satakunnan alueella on huutava pula esimerkiksi automaatio- ja sähköautomaatioinsinööreistä, ja vuonna 2017 laskentatavasta riippuen edellä mainituilla aloilla oli avoinna yli 800 työpaikkaa Satakunnan TE-toimistossa. Vuoden 2018 aikana alueen yritysten rekrytointitarpeet ovat pysyneet edelleen korkeina. Alueella ei ole työttömänä juuri ollenkaan em. osaajia, ja alueen korkeakouluista Tampereen teknillisen yliopiston Porin yksiköstä ja Satakunnan ammattikorkeakoulusta valmistuvat insinöörit ja diplomi-insinöörit eivät kokonaan kata alueen kasvanutta tarvetta. Hanketta toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Robocoast-klusteriin kuuluvien yritysten ja toimijoiden, mm. Prizztech Oy:n, Satakunnan ammattikorkeakoulun ja kaupunkien kanssa. Vaikka pilotin nimi; Robocoast Rekry viittaa selkeästi Robocoast –klusteriin, pilottia ei ole rajattu vain automaatio-, robotiikka- ja ohjelmointialan yrityksille, vaan pilotti tarjoaa tehostetun työnvälityksen mahdollisuuden kaikille korkeakoulutettuja teknologiaosaajia tarvitseville.      

Rekrypilotissa käytetään uutta toimintamallia, jossa ELY-keskus, TE-toimisto ja yksityinen palveluntuottaja Talent Center Oy toimivat tiiviissä yhteistyössä osaajien löytämiseksi alueen yrityksille. Koska tarvittavaa määrää osaajia ei löydy Satakunnan alueelta, Robocoast Rekryn rekrytiimi lähtee Roadshow -kiertueelle loka-marraskuussa. Voit tavata rekrytiimin seuraavilla paikkakunnilla:

•     29.10. Vaasa, Virastotalo klo 13-16
•     30.10. Oulu, TE-toimisto klo 10-13
•     31.10. Jyväskylä, TE-toimisto klo 9-12
•     5.11. Lappeenranta, TE-toimisto klo 14-16
•     6.11. Joensuu, TE-toimisto klo 9-11
•     21.11. Turku, RekryExpo klo 10-18
•     29.11. Helsinki, Metropol Hietaniemi klo 12-15.

Roadshow –kiertue huipentuu torstaina 29.11. Helsingissä, Metropol Hietaniemi Ravintolan Arabia –kabinetissa klo 12-15, jolloin järjestetään Robocoast Matchmaking –rekrytointitapahtuma. katso lisätietoa tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/274603739827307/

Roadshow -terveiset videolla.

Katso myös Robocoast Rekryn avoimet työpaikat sekä rekrytiimin yhteystiedot seuraavasta osoitteesta: www.talentcenter.fi/fi/robocoastrekry.

Tule siis tapaamaan meitä, meillä on sinulle töitä!