null Nuoret töihin! -palvelu käynnistynyt Satakunnassa

Satakunnan TE-toimisto ja Satakunnan ELY-keskus ovat käynnistäneet Nuoret töihin! –palvelun. Palvelussa alle 30-vuotiaita työttömiä tuetaan työnhaussa ja yrittäjyyden alkamisessa.

Tavoitteena on tukea työllisyyteen ja yrittäjyyteen kohdistuvia kasvupalveluita tuottavien markkinoiden rakentumista ja edistää uudenlaista palveluliiketoimintaa. Ostopalvelulla vahvistetaan yksityisten palvelumarkkinoiden kehittymistä sekä haetaan palveluun joustavuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Palvelua käyttävälle nuorelle palvelu lisää valinnanvapautta. Tavoitteena on lisätä myös palvelujen monipuolisuutta.

Palveluntuottajiksi Satakunnassa valikoituivat Tamora Oy, Länsirannikon Koulutus Oy Winnova ja Valmennuskeskus Public Oy. Hankinta on palvelutuotannon uudelleen järjestämistä, jossa haetaan vaikuttavuutta, yhteistyötä palveluntuottajien kanssa, hyödynnetään sähköisiä järjestelmiä sekä luotetaan palvelua käyttävän asiakkaan omaan näkemykseen valinnoistaan. Satakunnassa tavoitteena on ohjata palveluun 200 asiakasta.

Lue lisää verkkosivuilta

Päivitetty: 27.03.2021