null Torstaina 11.11. klo 11 ne käynnistyvät - suorat TE-live-lähetykset Satakunnasta!

TE-live on maksuton TE-palvelu, jossa tuotetaan suoria lähetyksiä avoimista työpaikoista, työelämän eri teemoista ja koulutusmahdollisuuksista.

Lähetyksissä on mukana rekrytoivia työnantajia, joilla on työmahdollisuuksia tarjolla niin Satakunnassa kuin muuallakin.

TE-live-lähetyksessä työnantaja pääsee perinteistä työpaikkailmoista perusteellisemmin kertomaan avoimista työpaikoista. Lähetyksen sisältö suunnitellaan yhdessä yrityksen kanssa.

Työnhakijoille TE-liven lähetykset tarjoavat selkeämmän käsityksen avoimista tehtävistä ja rekrytoivasta yrityksestä, vastauksia kysymyksiinsä ja tätä kautta varmuutta työpaikan hakemiseen. 

TE-liven lähetystuotannosta vastaa Satakunnan TE-toimiston TE-live-tiimi, johon työnantajat voivat olla suoraan yhteydessä.

TE-live on TE-toimiston valtakunnallinen palvelu ja laajenee tämän vuoden aikana kaikille TE-toimiston alueille.

TE-live-lähetykset käyntiin Satakunnassa 11.11. klo 11

Satakunnan TE-toimiston ensimmäisessä lähetyksessä asiantuntijat Taina ja Mervi kertovat, mikä TE-live on ja miten sitä voidaan hyödyntää työntekijän tai työpaikan hakemisessa.

Linkki 11.11.2021 klo 11 lähetykseen (te-live.fi)

Torstaina 18.11. klo 10 lähetyksessä kerrotaan tammikuussa 2022 pidettävistä SataRekry-messuista. Tapahtuman tavoitteena on edistää osaajien sijoittumista alueen työpaikkoihin sekä auttaa löytämään mielenkiintoiset opiskelu-, harjoittelu- ja työpaikat.

Linkki 18.11.2021 klo 10 lähetykseen (te-live.fi)

Kaikki lähetykset ovat katsottavissa suorina ja tallenteina TE-liven verkkosivuilla. Lähetykset ovat vuorovaikutteisia. Kysymyksiä voi esittää ennakkoon tai lähetyksen aikana chatin kautta, myös anonyymisti. Lähetyksistä jää tallenne te-liven verkkosivuille. Satakunnan TE-toimiston tuottamista lähetyksistä jää tallenne myös toimiston YouTube -kanavalle.

Lisätietoa TE-livestä verkkosivuillamme
TE-liven verkkosivuille (te-live.fi)
Satakunnan TE-toimiston TE-live-tiimi (te-live.fi)
Satakunnan TE-toimisto YouTubessa (youtube.com)

Tervetuloa mukaan lähetykseen! 

Kysy lisää:

Taina Kynäsniemi, viestintäasiantuntija
TE-live-tiimi, Satakunnan TE-toimisto
taina.kynasniemi@te-toimisto.fi
0295 045 085

 

Päivitetty: 09.11.2021