null Satakuntalaisille maatiloille ja puutarhoihin tarvitaan kausityöntekijöitä!

Haluaisitko työskennellä kausityöntekijänä maa- ja metsätalouden vaihtelevissa työtehtävissä?

Maatilojen kevään ja kesän kausitöissä on nyt huutava pula työntekijöistä. Kaikki lisäkädet ovat tarpeen, jotta pystymme turvaamaan kotimaisen ruuan sadon suomalaisten ruokapöytään.

Kausitöitä on tarjolla monipuolisesti myös Satakunnassa. Reippaita ja motivoituneita tekijöitä tarvitaan kylvöön, istutukseen, sadonkorjuuseen ja moniin muihin kausitöihin. Kausityövoimaa tarvitaan maatiloille juuri nyt, mutta töitä on tarjolla myös pitkälle syksyyn saakka.

Etsi kausitöitä työhallinnon te-palvelut.fi -sivulta Avoimet työpaikat -palvelusta. Saat listauksen haussa olevista kausityöpaikoista, kun kirjoitat sanahakukenttään kausityö2020 ja haluamasi työpaikan sijainnin/sijainnit.  

Tällä hetkellä Satakuntaan on haussa satoja kausityöpaikkoja ja uusia työpaikkoja ilmestyy lähes päivittäin.

Would you like to work as a seasonal worker in various jobs in agriculture and forestry? Motivated factors are needed for sowing, planting, harvesting and many other seasonal jobs. There are currently more than 300 seasonal jobs on the TE Services website. We will help you find a seasonal job. You can also view seasonal jobs yourself from this link by typing seasonal kausityö2020 in the word search field.

Contact Laura Koivisto, Satakunnan TE-toimisto
0295 045 152, laura.koivisto@te-toimisto.fi
 

Päivitetty: 27.03.2021