null SataRekry jälleen tammikuussa 2022 - tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Porin Nuorkauppakamarin ja Satakunnan TE-toimiston kanssa

SataRekry käynnistää vuosittain Satakunnan yritysten rekrytointivuoden ja kokoaa yhteen työnantajat, työnhakijat ja opiskelijat ympäri maakuntaa. Tapahtuman tavoitteena on edistää osaajien sijoittumista alueen työpaikkoihin sekä auttaa löytämään mielenkiintoiset opiskelu-, harjoittelu- ja työpaikat. Vuosittain Porissa järjestettävä ura- ja rekrytointitapahtuma toteutetaan tällä kertaa yhteistyössä Porin Nuorkauppakamarin ja Satakunnan TE-toimiston kanssa.

  • "Tehostamme yhteistyöllä tapahtuman näkyvyyttä ja tätä kautta luomme kasvumahdollisuuksia tapahtumalle nyt ja tulevaisuudessa. SataRekry-tapahtuma vastaa ajankohtaiseen haasteeseen: satakuntalaisten työllistymiseen ja maakunnan vetovoimaisuuden kasvattamiseen", SataRekry-tapahtuman projektipäällikkö Ville-Veikko Torkkola Porin Nuorkauppakamarista iloitsee.
     
  • "Lähdemme innolla mukaan tulevan SataRekryn toteuttamiseen. Tiedotamme tapahtumasta myös muun muassa Satakunnan TE-toimiston verkkosivuilla ja somekanavissamme. Tapaat asiantuntijoitamme myös itse tapahtumassa. Yhtenä teemanamme on kevytyrittäjyys", kertoo Satakunnan TE-toimiston viestintäasiantuntija Taina Kynäsniemi.

Messut on loistava tilaisuus tutustua Satakunnan alueella toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin ja oppilaitoksiin. Messut ovat vuosi vuodelta kasvaneet ja keränneet näkyvyyttä alueella. Monilla näytteilleasettajista on vuosien kokemus osallistumisesta. Messuilla lisätään tietoisuutta Satakunnan vetovoimaisuudesta positiivisena työmarkkina-alueena, opiskelupaikkana sekä osaamisen ja mahdollisuuksien maakuntana.

Tuleva SataRekry-tapahtuma järjestetään Porissa Puuvillan kauppakeskuksessa sekä verkossa 19.1.2022, klo 10–15. Porin Nuorkauppakamari ry on järjestänyt SataRekry-tapahtuman ensimmäisen kerran vuonna 2008 ja tuleva tapahtuma on järjestyksessään jo 15. kerta. 
Lisätietoja tapahtumasta SataRekryn verkkosivuilta (satarekry.fi).

Satakunnan TE-toimiston voit ottaa seurantaan somessa käyttäjänimellä @tepalvelutsatakunta.

SataRekryn ja Satakunnan TE-toimiston tapahtumatiimiläisiä.
Kuvassa Porin Nuorkauppakamarin ja Satakunnan TE-toimiston tapahtumatiimiläisiä.

Päivitetty: 19.10.2021