null TE-toimistosta tukea omistajanvaihdoksiin yrityksen myyjille ja ostajille. Hae valmennukseen 29.10. mennessä!

Satakunnan TE-toimisto tukee voimakkaasti jatkajien löytämistä toimiviin yrityksiin, joissa yrittäjä on aikeissa luopua yritystoiminnasta. Yhdessä kohti yrityskauppaa-omistajanvaihdosvalmennus tarjoaa käytännön tukea yrityksen myyjille ja ostajille. Vuonna 2016 käynnistynyt hanke saa nyt jatkoa vuoteen 2018.

Valmennuksen työpajoissa paneudutaan mm. yrityskauppojen toteuttamistapoihin, rahoitusvaihtoehtoihin ja tehdään oma omistajanvaihdossuunnitelma. Myyjille ja ostajille suunnattujen omien työpajojen lisäksi on yhteispajoja. Osa valmennuksesta toteutetaan verkko-opiskeluna.  Tähän mennessä Satakunnassa on hankkeessa toteutettu 4 työpajaa ja näihin on osallistunut 14 henkilö- ja 5 yritysasiakasta, omistajanvaihdoksia on toteutunut kaikkiaan kolme.

Omistajanvaihdosvalmennus käynnistyy Satakunnassa 6.11.2017 ja haku päättyy 29.10.2017. Lisätietoa ja ilmoittautumiset valmennusmajakka.fi

Hankkeen keskeisiä toimijoita Satakunnan TE-toimisto, Satakunnan ELY-keskus, Satakunnan Yrittäjät, Finnvera ja SAMK. Kouluttajana toimii ValmennusMajakka.

"Yhdessä kohti yrityskauppaa"-hanke on yksi Työ- ja elinkeinoministeriön työnvälityksen pilottihankkeista ja toteutetaan yhdessä Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston kanssa. Uudentyyppisiä yrityspalvelun ja yritysyhteistyön toimintamalleja kehittävän pilottihankkeen tavoitteena on työllisyysperusteisen yrittäjyyden ja omistajanvaihdosten edistäminen.

Valmennuksen esite

Myyjän valmennustarina - Hostel Riverin omistaja Sirkka-Liisa Mäkinen löysi yritykselleen jatkajan valmennuksen kautta: "Valmennuksessa tuli esiin yritystoiminnan luopumiseen liittyviä asioita, joita ei itse olisi huomannut. Oli hienoa, että omistajanvaihdokseen liittyviä yksityiskohtia käytiin läpi molempien osapuolten kannalta. Ehdottomasti suosittelen valmennusta samassa tilanteessa oleville yrittäjille, kannustaa Mäkinen.

Ostajan valmennustarina: Jenni Silfver toteutti pitkäaikaisen haaveen yrittäjyydestä valmennuksen tuella:

 

Päivitetty: 27.03.2021