HUOM! Minun urapolkuni -valmennus on yhdistynyt Uravalmennukset Pohjois-Karjalassa -kokonaisuuteen. Tätä sivua ei enää päivitetä. Katso alta uusi linkki!

Minun urapolkuni -valmennus (nro 703700)

Huom! Tätä sivua ei enää päivitetä! Tuoreet valmennustiedot löytyvät seuraavalta sivulta:

Urapolulla voi joskus tulla mutkia matkaan. Minun urapolkuni -valmennus on tukena polullasi ottamassa askeleita oikeaan suuntaan. Valmennuksessa rakennetaan henkilökohtaista polkuasi kohti työtä tai koulutusta. Valmennuksessa saat tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojen suunnitteluun ja rakentamiseen. 

Palvelu on tarkoitettu kaikille yli 30-vuotiaille urapolullaan tukea tarvitseville. Voit olla yhtä hyvin vastavalmistunut, pohtimassa ammatin vaihtoa, hiljattain työstäsi irtisanottu tai lomautettu. Tai harkitsetko yrittäjyyttä tai kevytyrittäjyyttä? Valmennuksen sisältö suunnitellaan yksilöllisesti tarpeidesi mukaan.

Huom! Valmennusta voidaan toistaiseksi tarjota myös alle 30-vuotiaille.

Toteutus

Valmennusta toteutetaan 13 päivänä viikossa, ja se kestää enintään 30 päivää kolmen kuukauden aikana. Valmennus toteutetaan lähityöskentelynä, etätyöskentelynä sekä verkkovalmennuksena. Valmennus on mahdollista toteuttaa myös kokonaan verkossa ilman lähitapaamisia. Tarvittaessa saat käyttöösi tietokoneen ja verkkoyhteyden.

Valmennukseen on jatkuva haku, ja sitä toteutetaan koko Pohjois-Karjalan alueella. Valmentaja ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä ja sopii valmennuksen aloitusajankohdasta ja -paikasta kanssasi. Palveluntuottajana toimii Arffman.

Tutustu ja ilmoittaudu

te-updated 14.03.2023