Työkykykoordinaattori tukenasi

Työkykykoordinaattorin tehtävänä on luoda käytännöt ja toimintamalli osatyökykyisten työnhakijoiden ja työntekijöiden tilanteen edistämiseksi. Koordinaattori tekee tavoitteellista ja kehittävää yhteistyötä työnantajien ja muiden alueellisten verkostojen kanssa.   

Työkykykoordinaattori työnhakijan tukena

Työkykykoordinaattori on osatyökykyisille työnhakijoille tarjottavien palvelujen asiantuntija. Työkykykoordinaattori palvelee sekä työttömiä että työssä olevia työnhakijoita.

Työkykykoordinaattorilta saat apua, jos olet osatyökykyinen tai työkyvyssäsi on tapahtunut muutoksia. Koordinaattori etsii tilanteeseesi sopivia palveluja ja muita ratkaisuja, jotta työllistyminen tai työelämässä pysyminen olisi mahdollista. Työkykykoordinaattori on tukenasi kaikissa vaiheissa, jotka liittyvät työllistymiseen tai työelämässä pysymiseen.

Jos olet kiinnostunut työkykykoordinaattorin ohjauksesta, ole yhteydessä omaan vastuuasiantuntijaasi TE-toimistossa.

Työkykykoordinaattori työnantajan tukena

Työkykykoordinaattori auttaa sinua löytämään ratkaisuja yrityksesi työvoimapulaan tarjoten vaihtoehtona osatyökykyisten työnhakijoiden työllistämistä. Koordinaattori auttaa sinua hahmottamaan osatyökykyisten työnhakijoiden työllistämisen mahdollisuudet ja tehtävät, joihin osatyökykyiset soveltuvat osana työyhteisöä.

Työkykykoordinaattori opastaa sinua myös löytämään oikeat ratkaisut jo olemassa olevan osatyökykyisen henkilökuntasi työkykyasioissa.

Lisäksi työkykykoordinaattori tiedottaa työnantajia erilaisista tukipalveluista, jotka liittyvät osatyökykyisten työllistämiseen, mm. palkkatuki, työolosuhteiden järjestelytuki sekä työhönvalmennuspalvelut.

Yhteystiedot

Katja Pippuri, työkykykoordinaattori
katja.pippuri@te-toimisto.fi
Pohjois-Karjalan TE-toimisto
Kauppakatu 40, 80100 Joensuu

Osatyökykyisyys

Alla olevien linkkien kautta löydät lisää tietoa osatyökykyisten asiakkaiden palveluista.

te-updated 02.05.2024