Ajankohtaiset

<< Takaisin

Tässä TE-livessä kerrotaan käytännönläheisesti Ely-keskuksen Kehittämispalvelujen tarjoamista mahdollisuuksista yrittäjälle. Studioon saapuvat yrittäjä Jani Kaikkonen Mainostohtorit Ky:stä, konsultti Kari I. Mattila Johtajuustaito.fi Oy Mattilasta ja asiantuntija Marko Raatikainen Hämeen TE-toimistosta.

Suunnitteletko yrityksellesi kasvua kotimaassa, kansainvälistymistä tai omistajanvaihdosta? Mietitkö liiketoiminnan digitalisointia tai kaipaatko markkinoinnille uutta suuntaa? Onko yritykselläsi rekrytointisuunnitelmia? Vai haluatko tukea innovaatiollesi? Voit löytää avun näihin ja moniin muihin yrityksesi tarpeisiin ELY-keskuksen tarjoamasta Konsultointi-palvelusta.

ELY-keskuksen Konsultointi-palvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittää toimintaansa. Toimiala- tai yhtiömuotorajoituksia ei ole. Innovaatioiden kaupallistamisen konsultointia voidaan myöntää myös alkuvaiheen yrityksille. Palvelu räätälöidään aina yrityksesi tarpeisiin. Konsultointi-palvelu on jaettu viiteen osa-alueeseen: kasvu ja kansainvälistyminen, tuottavuus ja digitalisointi, markkinointi ja asiakkuudet, johtaminen ja henkilöstö sekä innovaatioiden kaupallistaminen.

Tervetuloa: https://te-live.fi/lahetykset/pFZXfrKM1

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 25. huhtikuuta 2022, 12:00
Päättyy Päättyy: 25. huhtikuuta 2022, 13:00

Sijainti Sijainti: TE-live

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54