Ajankohtaiset

<< Takaisin

null TE-live Häme: Nyt Onnihoivalle lähihoitajaksi!

Oletko kiinnostunut ihmisläheisestä työstä mukavassa työporukassa? Nyt etsitään lämminhenkisiä ja reippaalla palveluasenteella varustettuja lähihoitajia Onnihoivalle! Tervetuloa seuraamaan TE-live-lähetystä, kun haastatteluun saapuvat tiimiesimies Anne Huotari ja geronomi Matilda Parikka.

Lähihoitajana teet merkityksellistä työtä mahdollistaen asiakkaiden hyvän ja turvallisen elämän oman kodin rauhassa. Työtehtäviisi kuuluvat ikäihmisen päivittäisissä toimissa avustaminen, lääkehoito sekä asiakkaan toimintakyvyn tukeminen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin ja viikonloppuisin. Voit vaikuttaa työvuoroihisi, ja työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti – elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla! Onnihoivan arvoihin kuuluvat ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus, mitkä näkyvät myös päivittäisessä työssä. Lisäksi sinulle on luvassa kattava perehdytys sekä mahdollisuus kehittyä ammatissa. Hae mukaan Onnilaisten iloiseen joukkoon, missä rempseä tiimi jakaa arjen kanssasi ja toimii tukenasi.

Onnihoiva on myös mukana aktiivisesti työelämädiili-yritysverkostossa, jossa edistetään hyvää työkykyjohtamista ja työtekijöiden työssä jaksamista: https://www.hyria.fi/tyoelamadiili.

Tule mukaan ja esitä kysymyksiäsi chatissä. Lisäksi voit lähettää vieraillemme ennakkokysymyksiä. Tervetuloa!

Tervetuloa: https://te-live.fi/lahetykset/yt7657tmR

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 15. kesäkuuta 2022, 14:00
Päättyy Päättyy: 15. kesäkuuta 2022, 14:30

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 06.07.2023