Ajankohtaiset

<< Takaisin

null TE-live: Nyt haussa ravintolatyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin Vierumäelle!

Oletko ravintolatyöntekijä ja kiinnostunut monipuolisista tehtävistä joustavasti mahtavassa työporukassa? Tervetuloa tähän TE-liveen kuulemaan lisää työstä Vierumäellä, kun studioon saapuvat hovimestari Marja-Leena Parviainen ja ravintolapäällikkö Heikki Hytönen.

Miltä kuulostaisi työmaisema järven rannalla tilausravintola Palmussa? Jos koet vahvuutesi olevan aamiaishoitajana ja buffet-tarjoilussa, meiltä löytyy varmasti sinulle mielenkiintoinen pesti. Jos taas oluiden ja juomasekoitusten maailma baaritiskin takana tai ihan vaan aurinkoiset kesäpäivät ja tummenevat tunnelmalliset illat ulkoterasseillamme ovat sinulle se juttu, voimme näiden ympärille rakentaa sinun näköisesi duunin. Vierumäeltä löytyy myös tasokas Ala Carte -ravintola V, jonka palvelussa sekä ruoka- ja juomatuotteissa olemme hioneet kokonaisuutta huippuunsa nautiskelijoita ajatellen, tule osaksi tiimiä. Kaikista parasta kuitenkin on, että voit yhdistellä näitä tehtäviä mielesi mukaisesti.

Työtä tehdään kaksivuorotyönä kaikkina viikon päivinä ja se sopii osa- tai kokoaikaiseksi työksi. Sinulta vaaditaan anniskelupassi, hygieniapassi ja hieman työkokemusta. Lisäksi B-ajokortti on eduksi, mutta ei välttämätön.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan, kokemusrikkaan työyhteisön, innostavan toimintaympäristön, upeat puitteet, mahtavat työkaverit sekä hyvät henkilökuntaedut loistavine vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuuksineen. Tarvittaessa majoitus järjestyy pientä korvausta vastaan, joten myös sesonkityöhön tottuneen sielun kannattaa rohkeasti tarttua tarjoukseen. Kesän tai yhden sesongin jälkeen voit vallan hyvin muuttolinnun lailla vaihtaa maisemaa mutta hyville tyypeille, jotka tuntevat Vierumäen omakseen, tarjoamme mahdollisuutta jatkaa ympärivuotisesti monipuolisissa tehtävissä ravintoloissamme.

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-live.fi:ssä tai TE-live Hämeen YouTube-kanavalla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne TE-live.fi-sivulle sekä TE-live Hämeen YouTube-kanavalle.

Tervetuloa: https://te-live.fi/lahetykset/IM4KubAgu

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 2. elokuuta 2022, 11:00
Päättyy Päättyy: 2. elokuuta 2022, 11:30

Sijainti Sijainti: te-live.fi

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 06.07.2023