Ajankohtaiset

<< Takaisin

null TE-live: Syvennä HR-asiantuntijuuden osaamistasi Salpauksessa!

Tervetuloa TE-liveen, kun paikalle saapuu HR Director Saara Somersalmi Oilon Oy:stä ja lehtori Joonas Liimatainen Koulutuskeskus Salpauksesta kertomaan henkilöstöhallinnon koulutuksesta ja millaista työ on käytännössä.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinnon osaamisala on tarkoitettu henkilöstöasioiden parissa työskenteleville esihenkilöille ja asiantuntijoille.

Henkilöstöjohtaminen ja HR-palvelut ovat organisaatioissa ja yrityksissä kriittinen menetystekijä. Salpaus tarjoaa tehokkaan koulutuskokonaisuuden henkilöstöjohtamisesta HR:n tehtävissä työskenteleville. Tavoitteena on oppia ymmärtämään ja toimimaan henkilöstöhallinnon tehtävissä sekä antaa näkemystä, taitoja ja menetelmiä strategiseen henkilöstöjohtamiseen, luoda yhteyksiä strategian ja henkilöstötyön välille, suorituksen johtamiseen ja muutosjohtamiseen. Henkilöstöhallinnon osaamisalan suorittaneella on osaamista erilaisiin henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin liittyviin tehtäviin sekä palvelusuhdeasioiden hoitamiseen. Hän osaa toimia HR-yksikön esimiehenä, esimiesten tukena ja asiantuntijana henkilöstöasioissa.

Koulutuksen voi suorittaa maksuttomasti oppisopimuksella tai omaehtoisesti opiskelemalla. Tällöin opintomaksu on 600 e.

Tervetuloa TE-liveen!

 

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 30. toukokuuta 2023, 11:00
Päättyy Päättyy: 30. toukokuuta 2023, 11:30

Sijainti Sijainti: TE-live.fi

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 06.07.2023