Ajankohtaiset

<< Takaisin

null TE-live: Kiertotalouden asiantuntijaksi F.E.C-koulutuksella!

Haluatko parempaa tulevaisuutta? Hae mukaan Kiertotalouden asiantuntija F.E.C -koulutukseen ja työllisty ympäristöasioiden pariin.

 

Jos haluat työskennellä vihreän siirtymän hyväksi, niin tämä on sinulle sopiva koulutus. Suomen ympäristöopisto Syklin täydennyskoulutus tarjoaa eri alojen asiantuntijoille osaamista kestävän kehityksen teemoista sekä antaa työkaluja kiertotalouden ongelmien ratkaisemiseksi.

 

Koulutus on suunnattu Hämeen alueen korkeakoulutetuille, mutta vastaavat taidot työelämässä hankkineet voivat myös hakea. Lisäksi sinun tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen. Soveltuva koulutustausta voi olla esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen. Koulutus järjestetään suomen kielellä.

 

F.E.C -koulutus on tehokas tapa löytää tie työelämään tai uuteen uraan. Se on mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi ja potentiaalisi työelämässä. Tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen työjakson päätteeksi. Koulutuksen jälkeen sinulla on uutta osaamista, jota yritykset ja organisaatiot tarvitsevat kehittäessään toimintaa ympäristön kannalta kestävämmäksi.

 

Saamme entisen Uudenmaan F.E.C -opiskelija Sami Leppäsen ja koulutuksen järjestäjän mukaan lähetykseen.

 

Tervetuloa!

 

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 22. elokuuta 2023, 14:00
Päättyy Päättyy: 22. elokuuta 2023, 14:30

Sijainti Sijainti: TE-live.fi

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 06.07.2023