Ajankohtaiset

<< Takaisin

null TE-live: Patrialle suunnittelijaksi!

Kiinnostaako sinua suunnittelijan työ? Entä oletko innovatiivinen ja kekseliäs sekä onko sinun helppo hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia? Patrialla on useita suunnittelijan työpaikkoja tarjolla eri paikkakunnilla. Nyt etsitään mm. ajoneuvosähkösuunnittelijaa ja ajoneuvosuunnittelijaa.

Sinulla tulee olla kokemusta ajoneuvoista ja soveltuva korkeakoulututkinto, kuten ajoneuvotekniikan tai sähkötekniikan amk, diplomi-insinööri jne. Sinun tulee lisäksi hallita suomen ja englannin kielet sujuvasti.

Työpaikkaetuina Patria tarjoaa liukuvan työajan, Epassin lounasetuna ja virikepassin, työsuhdepyöräedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyvät myös erikoislääkäripalvelut.

Tule tutustumaan työpaikkaan lähemmin tässä TE-livessä ja kysy lisää live-vierailtamme HR Business Partner Elina Koverolta ja Director (Services) Maria Norolta. Lisäksi kuulemme Patrian suunnittelija Janne Poikolaisen haastattelun tallenteena ja erillisen videon Hämeenlinnasta, että miksi Hämeenlinnaan kannattaa muuttaa kauempaakin.

Tervetuloa!

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 2. marraskuuta 2023, 14:00
Päättyy Päättyy: 2. marraskuuta 2023, 14:30

Sijainti Sijainti: TE-live.fi

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 06.07.2023