Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Isoja odotuksia ja innostusta ilmassa - Teemme yhdessä - Lahden Palvelutori on avattu!

Tästä päivästä alkaen TE-toimiston palveluja saa pienimuotoisesti myös kauppakeskus Triosta Lahdessa. Trion toisessa kerroksessa aukesi  Palvelutori, joka kokoaa yhteen eri toimijoiden palveluja. Sieltä löydät TE-palvelujen lisäksi Kelan, Lahden kaupungin, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän ja monen muun palveluja sekä vapaata tilaa harrastuksiin ja oleiluun.

Talvellakin vihertävän koivuseinän luota löydät TE-palvelujen palveluohjauksen avuliaat neuvojat. Heiltä saat neuvoja ja ohjausta TE-palveluihin liittyvissä kysymyksissä. He opastavat sinua työnhaun, koulutushakujen ja yrittäjyyden pienissä pulmissa sekä osaavat johdattaa sinut isommissa kysymyksissä syvällisemmän asiantuntemuksen äärelle. Ainakin näin alkuvaiheessa tämä palvelu on tarkoitettu nopeisiin kohtaamisiin.

"Teemme yhdessä" julistaa Palvelutorin tunnus ja siitä on kyse. Henkilökohtainen ajanvaraukseton asiakaspalvelu on palannut. Samoin yhdessä tekeminen konkretisoituu ja näkyy asiakkaalle nopeana ja välittömänä palveluna kun eri toimijat työskentelevät samoissa tiloissa eikä asiakkaan tarvitse juosta pitkin kaupunkia. Tämä kaikki muuttuu vielä suuremmin todeksi Palvelutorin toisen vaiheen avautuessa myöhemmin tänä vuonna.

TE-palveluista Palvelutori kätkee sisäänsä myös maahanmuuttajille ja kotoutujille kohdennettuja palveluja, jotka on koottu Kotouttamoon. Kotouttamosta paljastuvat myös mm. Lahden kaupungin, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän ja Hämeen setlementin Työpolku-hankkeen toiminnot maahanmuuttajille.

Viime viikkoina olemme ihastelleet Palvelutorin nykyaikaista ja raikasta ilmettä. Se tarjoaa mukavat ja muuntojoustavat tilat meille kaikille niin työntekijöille kuin asiakkaille. Tervemenoa tutustumaan!

Johtaja Eija Mannisenmäki