Ajankohtaiset

<< Takaisin

Vuoden 2019 työllisyyspolittiset avustukset myönnetty

Hämeen TE-toimisto myönsi 1,51 milj. euroa työllisyyspoliittisiin avustuksiin vuodelle 2019. Hyväksytyistä hankkeista oli neljä uutta ja kuusi jatkavaa. Näissä hankkeissa olevien asiakkaiden lukumäärä on samanaikaisesti keskimäärin n. 500 henkilöä.

Hanketyössä korostuu yhteistyö TE-toimiston ohella erityisesti yritysten, oppilaitosten ja kuntien kanssa. Kunnat toimivat useimmissa hankkeissa osarahoittajina. Hämeen TE-toimisto arvioi hankkeille avustusta myöntäessään erityisesti rakennetyöttömien asiakkaiden tarpeet, hankkeen toimintakelpoisuuden, hankkeeseen haettavan henkilöstön valmiuskriteerit ja hankkeen tarjoamien palvelujen soveltuvuuden työvoimapoliittisiin tavoitteisiin. Keskeisinä tavoitteina ovat työllistyminen avoimille työmarkkinoille ja tarvittaessa ammatilliseen koulutukseen ohjautuminen. Uusien hankkeiden osalta haettiin erityisesti avoimille työmarkkinoille ohjaavia toimintamalleja ja koulutusreformin tuomien mahdollisuuksien käyttöä.

>> Hankkeet listattuna (pdf, 127 kt)

Hankepäätökset tehtiin vain vuodelle 2019 johtuen lainsäädäntövalmistelun avoimesta tilanteesta eikä hankehakua vuodelle 2020 todennäköisesti enää avata.   


Oma
asiointi