Forssan työllistämispalvelut

TE-toimistot hankkivat myös yksityisiltä yrityksiltä työllistymiseen tähtääviä palveluja. Näissä palveluissa asiakas siirtyy palveluntuottajan ohjaukseen ja valmennukseen, mutta TE-toimisto hoitaa edelleen työttömyysturvalausunnot ja muuta viranomaisasiat. Asiakkaan oikeudet ja velvollisuudet TE-toimiston asiakkaana pysyvät ennallaan. Yksityinen palveluntuottaja voi itsenäisesti valita mielestään tehokkaimmat keinot asiakkaan työllistymisen edistämiseksi. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Kenelle palvelu on tarkoitettu

TE-toimisto ohjaa palveluun Forssan työmarkkina-alueella työttömäksi ilmoittautuvia ja nykyisiä asiakkaita palvelutarpeen mukaan. Asiakkaiden tilanteet saattavat vaihdella. Palvelu räätälöidään kunkin tilanteeseen sopivaksi.

Palvelun sisältö

Palveluntuottaja ohjaa asiakasta kohti työtä, osaamisen kehittämistä koulutuksella tai rakentaa tuettuja polkuja työllistymiseen. Asiakkaan osaaminen tunnistetaan ja työnhakuprofiilia ja työnhaun asiakirjoja tarkennetaan. Palveluntuottaja järjestää tehokasta työnvälityspalvelua ja tekee yhteistyötä niin yritysten kuin oppilaitostenkin kanssa siten, että jokaiselle asiakkaalle saadaan rakennettua toimiva polku työelämään tai osaamisen kasvattamiseen.

Palveluntuottajat Forssan työllistymispalveluissa

TE-toimisto on kilpailutuksella valinnut kaksi palveluntuottajaa tähän työllistämispalveluun, Aamos Oy ja Forssan seudun työpiste, jossa palvelua tuottavat yhteistoimin SunUra, Avainsäätiö ja Cimson koulutuspalvelut. Palveluntuottajien esitteisiin voi tutustua tästä:

Esite Aamos Oy

Esite Forssan seudun työpiste

Miten pääsen palveluun

Jos asut Forssan seudulla, olet työtön ja haluaisit palvelun asiakkaaksi, ota yhteys TE-toimistoon Oma asioinnin kautta

Oma asiointi

Oma
asiointi