Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Haetko töitä - hyödynnä Vainu -palvelu Pohjois-Savon TE-toimiston toimipaikoilla

Pohjois-Savon TE-toimisto on laajentanut kokeiluluonteisesti käytössä olleen Vainu -palvelun kattamaan toimiston kaikki toimipaikat Siilinjärvellä ja Varkaudessa sekä Kuopion ja Iisalmen Messissä. Vainu tarjoaa työnhakijalle kokonaan uudenlaisen, digiavusteisen tavan omatoimiseen työnhakuun ja se toimii apuna myös ns. piilotyöpaikkojen etsimisessä.

Vainu -palvelu kokoaa yrityksestä työnhakijan kannalta olennaiset tiedot ja tunnistaa ne yritykset, joissa työnhakijan osaamiselle voisi olla tarvetta. Palvelun avulla työnhakija löytää mm. yritysten rekrytointi-ilmoitukset, investoinnit, kansainvälistymisen signaalit ja organisaatiomuutokset. Hakijalle palvelu tuottaa tiedot tiiviissä, helposti luettavassa muodossa yhdelle sivulle. TE-toimiston asiantuntijat opastavat palvelun käyttöön, ja se on maksutonta työnhakijoille.

Faktaa Vainu -palvelusta

Vainu -palvelu on suomalainen yritystietokanta, joka mahdollistaa yritysten etsimisen mielekkäimmillä kriteereillä. Tietokanta yhdistää avointa ja julkista dataa yrityksiin miljoonista lähteistä. Vainu tunnistaa muun muassa minkälaisia työkaluja yritys käyttää, minkälaisia työpaikkoja niillä on avoimena omilla nettisivuillaan, sekä minkälaisia muutoksia yrityksessä on ollut esim. kansainvälistymisen, investointien tai vaikka johdon muutosten osalta.

Lisätietoja:
johtaja Soile Lahti, soile.lahti@te-toimisto.fi, 0295043513