Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Pohjois-Savon TE-toimiston rekrytointitilaisuuksiin riittää tulijoita

Pohjois- Savon TE-toimisto on järjestänyt syksyn aikana useita rekrytointitilaisuuksia, joissa työnantajat ja työnhakijat ovat kohdanneet. Erityisesti myyntialan työpaikkoja on täytetty tapahtumissa menestyksekkäästi.

Myyntityö on herättänyt runsaasti kiinnostusta. 16.9.2015 järjestettyyn Prime Sales Oy:n info- ja rekrytointitilaisuuteen osallistui ennätyksellisesti lähes 60 työnhakijaa. Sekä työnhakijat, että Prime Sales Oy antoivat TE-toimistolle positiivista palautetta tapahtumasta ja jo tapahtumapaikalla sovittiin aikoja työhaastatteluihin.

Varsinkin puhelinmyyntityössä on tarjolla monia erilaisia tuotteita sekä alan työtä tarjoavia yrityksiä. Usein työnantaja tarjoaa tehtäviin koulutuksen ja harjoitteluajalle takuupalkan. Työntekijän tärkeimmät ominaisuudet ovat halu tehdä töitä ja oppia. Toki sitkeyttäkin tarvitaan. Puhelinmyyntityössä saa arvostettua työkokemusta ja se tarjoaa myös etenemismahdollisuuksia ja palkan jolla tulee hyvin toimeen.

 Pohjois-Savon TE-toimisto on mukana myös tulevaisuudessa luomassa mahdollisuuksia saattaa työnhakijat ja työnantajat yhteen. 28.10.2015 järjestettävä MyyntiMATCH – rekrytapahtuma kokoaa yhteen myynti- ja markkinointialan yritykset sekä osaajat sekä tulevaisuuden kyvyt.   

Lue lisää tulevista tapahtumista www.te-palvelut.fi/pohjois-savo ajankohtaista osiosta.

Tule ja löydä matchisi!