Minun urapolkuni

Urapolulla voi joskus tulla mutkia matkaan. Minun urapolkuni -valmennus on tukena polullasi ottamassa askeleita oikeaan suuntaan. Valmennuksessa rakennetaan henkilökohtaista polkuasi kohti työtä tai koulutusta. Valmennuksessa saat tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojen suunnitteluun ja rakentamiseen. 

Palvelu on tarkoitettu kaikille yli 30 -vuotiaille urapolullaan tukea tarvitseville. Voit olla yhtä hyvin vastavalmistunut, pohtimassa ammatin vaihtoa, hiljattain työstäsi irtisanottu tai lomautettu. Tai harkitsetko yrittäjyyttä tai kevytyrittäjyyttä? Valmennuksen sisältö suunnitellaan yksilöllisesti tarpeidesi mukaan.

Toteutustapa

Valmennusta toteutetaan 1-3 päivänä viikossa ja se kestää enintään 30 päivää kolmen kuukauden aikana. Valmennus toteutetaan lähityöskentelynä, etätyöskentelynä sekä verkkovalmennuksena. Tarvittaessa saat käyttöösi tietokoneen ja verkkoyhteyden.

Valmennukseen on jatkuva haku ja sitä toteutetaan koko Pohjois-Karjalan alueella. Valmentaja ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä ja sopii valmennuksen aloitusajankohdasta ja -paikasta kanssasi. Palveluntuottajana toimii Arffman.

Tutustu ja ilmoittaudu:

Esite (.pdf)EsittelyvideoMinun urapolkuni -verkkosivu
Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

 

E-
tjänster