Hankkeet apuna työllistymiseen

Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston asiakas, sinulla on mahdollisuus käyttää erilaisten hankkeiden palveluja. Hankkeissa sinun on mahdollista saada apua usealta työhönvalmentajalta. Saat henkilökohtaista palvelua monella eri paikkakunnalla. Tutustu hankkeisiin ja lähde toimintaan mukaan. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Fokustuu-hanke

Tämän hankkeen palvelut on tarkoitettu Ilmajoen, Kauhavan, Kurikan, Lapuan, Seinäjoen ja Suupohjan alueen työnhakijoille. Hankkeen kohderyhminä ovat nuoret, osatyökykyiset sekä iäkkäämmät työnhakijat. Kauhavan alueella lisäksi maahanmuuttajataustaiset asiakkaat ja Kurikan alueella romanit.

Tämän palvelun kautta sinun on mahdollista saada työvalmentaja käyttöösi. Työvalmentaja neuvoo, ohjaa ja tukee, tavoitteena löytää työ- tai opiskelupaikka. Hankkeeessa toimii myös työnetsijä, joka auttaa työ- tai työkokeilupaikan etsimisessä. Järjestäjänä: Buusti ry, 1.3.2020 - 31.12.2020.

Fokustuu-hanke

 

Oma polku -hanke

Tähän hankkeeseen voit hakeutua, jos asut Seinäjoen, (ml. Peräseinäjoki ja Ylistaro) Alavuden, Kuortaneen, Ähtärin ja Soinin alueilla ja työttömyytesi on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä. Tavoitteena löytää jokaiselle hankkeeseen osallistujalle oma polku. Hankkeen järjestää Pohjanmaan liikunta ja urheilu ry, 1.5.2017 - 30.4.2020.

Oma polku -hanke

 

Aputiimi

Aputiimi auttaa työllistymisessä työvalmennuksen avulla. Tavoitteena on löytää työ- tai opiskelupaikka Alajärven ja Vimpelin alueilta.

Lue lisää: www.alajarvi.4h.fi/aputiimi

 

Majakka - hanke

Hanke tarjoaa henkilökohtaista palvelua työllistämismahdollisuuksiin liittyen Evijärven ja Lappajärven alueilla. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan. Hanke löytyy myös Facebookista.

 

Osaava-hanke

Osaava-hanke auttaa alle 30-vuotiaita löytämään ratkaisuja kohti työelämää tai koulutusta. Hanke toimii koko Etelä-Pohjanmaan alueella ja tekee tiivistä yhteistyötä ohjaamoiden kanssa.

Osaava -hankeOsaava -hanke Facebookissa

ESR-hankkeet

ESR-hankkeet, ovat Euroopan sosiaalirahaston rahoittamaa palvelua. Hankkeet järjestetään yhteistyössä ELY:n ja TE-palveluiden kanssa. Katso lisää mielenkiintoisista mahdollisuuksista ja lähde mukaan.

Preppaamo -hanke

Jos olet kiinnostunut tapahtuma- ja kulttuurituotannosta, tämä on sinun paikkasi. Tässä hankkeessa voit syventää osaamistasi mm. äänitekniikassa, markkinoinnissa, tapahtumatuotannossa. Tutustu hankkeeseen ja hae mukaan. Toiminta-alue Seinäjoki, Ilmajoki, Jalasjärvi, Kauhava, Kurikka ja Lapua.

Preppaamo

 

Tolkkupaja-hanke

Tolkkupaja-hanke on suunnattu sinulle alle 30-vuotias seinäjokelainen nuori. Tavoitteena on antaa tukea ja ohjata kohti koulutusta ja työelämää. Hankkeessa vahvistetaan nuorten työelämätaitoja, toimintakykyä, sosiaalisia taitoja ja vahvuuksia. 

Yhteystiedot: Piia Lampinen, projektipäällikkö p. 044 470 0290 piia.lampinen@seinajoki.fi

Tolkkupaja

 

Kiinni työelämään-hanke

Hankkeen kohderyhmänä ovat työnhakija-asiakkaat, joiden työttömyys uhkaa pitkittyä sekä rekrytointiongelmia kohdanneet yritykset.

Hanke tukee työllistymistä avoimille työmarkkinoille ja kehittää kohderyhmän työllistymistä tukevaa verkosto- ja yritysyhteistyötä.

Hanke toimii koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Kiinni työelämään

 

Oma
asiointi

kuvistuskuva Buusti

 

kuvituskuva Preppaamo logo