Hankkeet apuna työllistymiseen

Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston asiakas, sinulla on mahdollisuus käyttää erilaisten hankkeiden palveluja. Tutustu hankkeisiin ja lähde toimintaan mukaan.

Fokus-hanke

Tämän hankkeen palvelut on tarkoitettu Ilmajoen, Kauhavan, Lapuan, Seinäjoen ja Suupohjan alueen työnhakijoille. Tämän palvelun kautta sinun on mahdollista saada työvalmentaja käyttöösi. Työvalmentaja neuvoo, ohjaa ja tukee, tavoitteena löytää työ- tai opiskelupaikka. Järjestäjänä: Etelä-Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry, 1.3.2017 - 31.12.2018.

Fokus-hanke

Yritykset ja yhdistykset työllistäjinä -hanke

Tähän hankkeeseen voit hakeutua, jos asut Kuusiokuntien alueella ja työttömyytesi on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä. Tavoitteena löytää jokaiselle hankkeeseen osallistujalle oma polku. Hankkeen järjestää Pohjanmaan liikunta ja urheilu ry, 1.5.2017 - 31.12.2018. Toiminta-alue Kuusiokunnat.

www.ytti.sporttisaitti.com

Iloa työstä-hanke

Tavoitteena viedä seinäjokelaisten työnhakijoiden työnhaku-ja/tai koulutussuunnitelmia etennpäin. SPR Länsi-Suomen piiri 1.5.2017 - 31.12.2018, toiminta-alue Seinäjoki

Iloa työstä -esite

www.spr-kirppis.fi/iloa-tyosta-hanke

Aputiimi

Aputiimi auttaa työllistymisessä työvalmennuksen avulla. Tavoitteena on löytää työ- tai opiskelupaikka Alajärven alueellta.

Lue lisää: www.alajarvi.4h.fi/aputiimi

Esite

Juntu-hanke

Hankkeessa tavoitteena on saada asiakas työllistymään työvalmennuksen keinoin. Tavoitteena voi olla myös opiskelemaan pääseminen tai muu työllistymisen väylä. Tämä hanke on tarkoitettu kurikkalaisille TE-toimiston asiakkaille. Lisätiedot: Iina Kallio-Kujala p. 044 4525 603 tai Minna Männikkö p. 044 4525 604 etunimi.sukunimi@jikky.fi

ESR-hankkeet

ESR-hankkeet, ovat Euroopan sosiaalirahaston rahoittamaa palvelua. Hankkeet järjestetään yhteistyössä ELY:n ja TE-palveluiden kanssa. Katso lisää mielenkiintoisista mahdollisuuksista ja lähde mukaan.

Linke -väylä

Jos olet seinäjokinen ja työttömyytesi on pitkittynyt, (300 päivää työmarkkinatukea saanut henkilö) tämä mahdollisuus kannattaa käyttää. Tavoitteena on tukea työnhaussa erilaisin ohjaus-, neuvonta- ja valmennuspalveluin. Hanke kestää 31.8.2018 saakka.

Linke -väylä

Step on -hanke

Yhteistyö oppilaitoksen ja työpajojen välillä tiivistyy tässä hankkeessa. Tavoitteena on eri väylien kautta tukea sinua työllistymään. Hanke toteutetaan koko Etelä-Pohjanmaan alueella ja toteutusaika 1.4.2016 - 31.3.2019.

Step on

Preppaamo -hanke

Jos olet kiinnostunut tapahtuma- ja kulttuurituotannosta, tämä on sinun paikkasi. Tässä hankkeessa voit syventää osaamistasi mm. äänitekniikassa, markkinoinnissa, tapahtumatuotannossa. Tutustu hankkeeseen ja hae mukaan. Toiminta-alue Seinäjoki, Ilmajoki, Jalasjärvi, Kauhava, Kurikka ja Lapua.

Preppaamo

Molti - väylä

Tämä hanke on suunnattu sinulle, joka asut Seinäjoella, olet työikäinen ja maahanmuuttajataustainen työtön työnhakija. Tavoitteena on työllistymisesi. Katso yhteystiedot esitteestä ja kysy lisää.

Molti

Oma
asiointi

Fokus-hanke