Yhteistyökumppaneille

Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto on alueensa työmarkkinoiden asiantuntija, jonka tärkein tehtävä on työnvälitys ja osaavan työvoiman saatavuuden turvaaminen.

Välitämme – Työtä ja tekijöitä

Palvelumme tavoitteena on edistää työmarkkinoiden toimivuutta mm. tarjoamalla henkilöasiakkaille työtä ja työllistymistä edistäviä palveluja sekä työnantajille palveluja työn ja tekijän kohtaamiseen.

Kumppanuus- ja kehittämispalvelut

Etelä-Pohjanmaan TE-toimistolla on laajat yhteistyö- ja kumppanuusverkostot niin henkilöasiakaspalvelussa kuin työnantaja- ja yritysasiakaspalvelussa. Arvostamme työmarkkinoiden toimivuutta edistävää yhteistyötä, yhdessä tekemistä ja yhdessä kehittämistä.

Järjestämme säännöllisesti sidosryhmätilaisuuksia, joissa jaamme työssämme kertyvää tietoa sekä työmarkkinoista sekä muista ajankohtaisista asioista toimintaamme liittyen. Pyynnöstä osallistumme myös sidosryhmiemme järjestämiin tilaisuuksiin. Saadaksesi kutsun Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston järjestämiin sidosryhmätilaisuuksiin jätä meille yhteystietosi (linkki julkaistaan myöhemmällä ajankohdalla).

Otamme mielellämme vastaan myös uusia avauksia yhteistyöhön työmarkkinoiden toimivuutta edistääksemme.

Työllisyyskatsaus

Etelä-Pohjanmaan tuorein työllisyyskatsaus kertoo alueen työmarkkinatilanteesta. Työllisyyskatsauksesta ilmenee mm. alueen työttömyysaste sekä avointen työpaikkojen määrät Etelä-Pohjanmaan eri kunnissa.

Ammattibarometri

Ammattibarometri kertoo lyhyen aikavälin työmarkkinatilanteesta yli 200 ammatin osalta. Ammattibarometri perustuu työ- ja elinkeinotoimiston  tuottamaan arvioon ja sivustolta löydät niin alueellista kuin valtakunnallista tietoa eri ammattien työllisyysnäkymistä.

Uutiskirje

Viestimme yhteistyökumppaneillemme ajankohtaista asiaa TE-palveluista ja työmarkkinoista neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessämme. 

Nuorisotakuu -blogi

Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen yhteisessä Nuorisotakuu Etelä-Pohjanmaa -blogissa asiantuntijamme sekä vierailevat kirjoittajat kirjoittavat ajankohtaisia ajatuksia nuorisotakuusta alueellamme. Tutustu blogiin ja ryhdy tilaajaksi!

 

Tilaa uutiskirje.

Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston johto

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi

Katri Lehto, johtaja
p. 0295 046 581

Jarmo Nurmela, kehittämispäällikkö,
kumppanuus- ja kehittämispalvelut
p. 0295 046 602

Piia Kaunisto, palvelujohtaja,
henkilöasiakaspalvelut
p. 0295 046 094

Aki Ruotsala, palvelujohtaja,
yrityspalvelut
p. 0295 046 257

Anne Latvateikari, palvelupäällikkö,
työllistymis- ja osaamispalvelut
p. 0295 046 580

Jonna Heinonen, palvelupäällikkö,
työllistymis- ja osaamispalvelut
​​​​​​​p. 0295 046 559

Anna-Elina Levijoki, palvelupäällikkö,
​​​​​​​monialaiset työllistymispalvelut
p. 0295 046 631

Päivitetty: 18.08.2023