Yhteistyökumppaneille

Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto on alueensa työmarkkinoiden asiantuntija, jonka tärkein tehtävä on työn välittäminen.

Välitämme – työtä ja tekijöitä

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat vaikuttavuus, asiakaslähtöisyys, asiantuntijuus ja kumppanuus. Toimintamme tavoitteena on tukea ja edistää toimivia työmarkkinoita, tarjota työmarkkinoille osaavaa työvoimaa sekä edistää osatyökykyisten työelämään pääsyä.

Työllisyyskatsaus

Etelä-Pohjanmaan tuorein työllisyyskatsaus kertoo alueen työmarkkinatilanteesta. Työllisyyskatsauksesta ilmenee mm. alueen työttömyysaste sekä avointen työpaikkojen määrät Etelä-Pohjanmaan eri kunnissa.

Ammattibarometri

Ammattibarometri kertoo lyhyen aikavälin työmarkkinatilanteesta yli 200 ammatin osalta. Ammattibarometri perustuu työ- ja elinkeinotoimiston  tuottamaan arvioon ja sivustolta löydät niin alueellista kuin valtakunnallista tietoa eri ammattien työllisyysnäkymistä.

Uutiskirje

Viestimme yhteistyökumppaneillemme ajankohtaista asiaa TE-palveluista ja työmarkkinoista neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessämme. 

 

Nuorisotakuu -blogi

Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen yhteisessä Nuorisotakuu Etelä-Pohjanmaa -blogissa asiantuntijamme sekä vierailevat kirjoittajat kirjoittavat ajankohtaisia ajatuksia nuorisotakuusta alueellamme. Tutustu blogiin ja ryhdy tilaajaksi!

 

Tilaa uutiskirje.

Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston johto

  • Katri Lehto, johtaja
  • Piia Kaunisto, palvelujohtaja, henkilöasiakaspalvelut
  • Aki Ruotsala, palvelujohtaja, työnvälitys- ja yrityspalvelut