Uravalmennus

Uravalmennuksista saat tukea omien ammatillisten suunnitelmiesi laatimiseen ja toteuttamiseen. Saat tietoa työelämän muutoksista sekä alueellisesta työllisyystilanteesta ja yrityksistä. Saat tukea omien taitojesi ja vahvuuksiesi tunnistamiseen ja uutta näkökulmaa osaamisesi soveltuvuuteen eri aloille.

Katso video: 
Etelä-Pohjanmaa Eezy Työllisyyspalvelut (youtube.com) (4 min)

Tutustu valmennuksiin


Uravalmennus Ohjuri

Uravalmennus Ohjuri on tarkoitettu Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston sekä alueen kuntakokeilujen työnhakija-asiakkaille, jotka miettivät ura- tai koulutusmahdollisuuksia. 18 päivää kestävässä valmennuksessa keskitytään yksilölliseen urasuunnitteluun ja konkreettiseen työnhakuun.

Valmentaja tukee sinua ammatillisten suunnitelmien laatimisessa ja niiden toteuttamisessa koko valmennuksen ajan. Saat runsaasti materiaalia ja ohjausta työllistymiseen, koulutukseen hakeutumiseen sekä henkilökohtaisen urasuunnitelman laadintaan. Valmennuksen aikana tehdään myös yritysvierailuita osallistujien mielenkiinnon mukaisiin yrityksiin.

Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita ovat mm.

 • Omien taitojen, vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden tunnistaminen
 • Ammatinvalinta ja urasuunnittelu
 • Työelämän vaatimukset ja muutossuunnat
 • Alueellinen työllisyystilanne
 • Koulutusvaihtoehtojen kartoittaminen ja oppimistyylitestit
 • Viestintätaidot
 • Työnhakumenetelmät ja työnhakuasiakirjat
 • Oman urasuunnitelman laatiminen

Osallistujilta saatua palautetta uravalmennus Ohjurista

 • Suosittelisin kurssia kaikille, jotka pohtivat omaa tulevaisuuttaan töiden tai opiskelujen osalta. Kurssilta sain paljon uutta tietoa ja sellaista tietoa mitä en ollut välttämättä työnhaussa ajatellutkaan. Sain selkiyttä omiin vahvuuksiini ja ominaisuuksiini itsetutkiskelun kautta. Sain apua työnhakuun ja cv:seen sekä koulutuksen pohtimiseen. Kurssin jälkeen minulle on selkeää, mitä lähden seuraavaksi tekemään. Aion hakea kouluun opiskelemaan uutta alaa mutta haen samalla kuitenkin kokoa ajan myös oman alani töitä. On myös kiva, että materiaalit joita kurssilla käytettiin, sai myös itselle säästettyä tulevaa varten. Kaikinpuolin erittäin kattava ja mielenkiintoinen kurssi, josta sain paljon apua tulevaan.
 • Olen oppinut monipuolisesti havainnoimaan ja sanoittamaan omia vahvuuksia ja osaamista. Valmennuksen aidosti kannustava ilmapiiri on luonut itselle mahdollisuuden tarkastella omaa elämää avoimin silmin ja rohkeammin kuin aiemmin. Valmentajat ovat todella inspiroivia ja positiivisia ja jotenkin omatkin ajatukset tulevat positiivisemmaksi.
 • En osaa sanoa muuta kuin,että olisinpa päässyt tälle valmennukselle vaikka jo ylä-asteella tai edes 10 vuotta sitten.

Ajat ja paikkakunnat löydät tapahtumakalenterista sekä ilmoittautumislomakkeelta.

Tapahtumakalenteri

Ilmoittaudu uravalmennus Ohjuriin

Ilmoittaudu uravalmennukseen tästä
Vuoden 2023 ryhmiin ilmoittautuminen tästä linkistä

(Webropolsurveys.com)

Valmennuksen järjestäjä: Eezy Työllisyyspalvelut


Uravalmennus Vahvuri

Uravalmennus Vahvuri on tietylle kohderyhmälle suunnattu uravalmennus, jossa korostuu yksilöllisyys ja henkilökohtainen ohjaus.

Valmennuksesta saat tukea oman tulevaisuutesi suunnitteluun, työnhakuun ja kouluttautumiseen liittyen. Valmennus toteutetaan osallistujien yksilölliset tarpeet huomioiden käytäntö edellä.

Valmennus koostuu yksilöohjauksesta ja ryhmäpäivistä. Ryhmäpäivien ja yksilöohjauksen määrä vaihtelee ryhmittäin. Tyypillinen ryhmäpäivien määrä on 5-10 ja yksilöohjaustuntien 6-8 h / osallistuja. Ryhmävalmennuspäivistä saat kulukorvauksen.

Valmennuksen hyödyt osallistujalle

Valmennus on osallistujalle monipuolinen paketti, jonka räätälöintiin itselle sopivaksi voi myös vaikuttaa yksilöohjauksen sisältöjen ja aikataulun kautta. Ajatus on, että saat valmennuksesta konkreettista apua tulevan työurasi pohjustamisessa henkilökohtaisen tarpeesi mukaan. Valmennuksessa käytettävä tapa lähestyä urasuunnittelua ja työnhakua auttaa sinua myös myöhemmin työurasi aikana.

Tutustu tuleviin Vahvuri-ryhmiin

Löydät tulevat Vahvuri-ryhmät tapahtumakalenterista ja ilmoittautumislomakkeelta.

Tapahtumakalenteri

Osallistujilta saatua palautetta uravalmennus Vahvurista

 • Valmennus oli hyvin toteutettu ja jäsennelty. Yksilöohjaukseen oli varattu kiitettävästi myös aikaa. Valmennuksen aikana oli lmahdollisuus suorittaa Tulityökorttikoulutus uravalmennuksen kustantamana. Uusi Työmarkkinatori otettiin käyttöön valmennuksen aikana, joten siihen päästiin myös tutustumaan tuoreeltaan ja saatiin henkilökohtaisten tietojen täyttämiseen hyvää opastusta. (Kauhava 55+, kevät 2022)
 • Minusta valmennus oli erittäin laadukas. Molemmat ohjaajat olivat hyvin perillä asioista ja heitä jaksoi kuunnella. Valmennuksen tahti oli myös hyvä ja mielestäni verkkototeutus sopi tähän paremmin kuin fyysinen tapaaminen. Myös ryhmän koko oli sopiva, kaikki pääsivät ääneen ja oli helpompi tutustua muihin. Yksilöllistä ohjausta olisi voinut olla hieman enemmän. Kokonaisuudessaan valmennus onnistui minusta erinomaisesti ja koin saavani lähes kaiken tarvittavan avun, jonka avulla olen saanut selkeytettyä tulevaisuuden suunnitelmia. (6 vk hyvinvointipainotteinen Vahvuri keväällä 2022)
 • Ennen valmennustakin minulla oli jo tiedossa omat kiinnostukset, rajoitukset ja vahvuudet sekä oman työuraani koskevat suuntaviivat joten tähän en kokenut tarvitsevani valmennuksella erikseen ohjausta. Hyvää oli saada tietoa erilaisista koulutusmahdollisuuksista. Hyvää oli saada tietoa työvoimatoimiston sivuista sekä prosesseista ja velvotteista koska ne olivat täysin uusia asioita minulle. Hienoa oli se, että valmentaja oli matkassa mukana ja tiesin, että tarvittaessa tavoitan hänet valmennuksen välisenä aikana. Valmentajasta huokuu asiantuntevuus ja empatiakyky mikä on äärimmäisen tärkeää tällaisessa valmennuksessa missä jokainen osallistuja on omassa elämäntilanteessaan ja prosessissaan. Valmentaja ei yrittänytkään survoa osallistujia yhteen muottiin. Huippu tyyppi, Kiitos Arja (korkeakoulutetut, kevät 2022)

Ilmoittaudu uravalmennus Vahvuriin

Ilmoittaudu uravalmennukseen tästä
Vuoden 2023 ryhmiin ilmoittautuminen tästä linkistä

(Webropolsurveys.com)

Valmennuksen järjestäjä: Eezy Työllisyyspalvelut


Osaamiskartoitus

Osaamiskartoituksen sisältö

Tervetuloa osaamiskartoitukseen, jossa saat yksilöllistä tukea oman tulevaisuutesi suunnitteluun, työnhakuun ja kouluttautumiseen. Kartoitus ja siihen liittyvä valmennus toteutetaan osallistujien yksilölliset tilanteet huomioiden käytäntö edellä. Kartoitukseen voivat osallistua kaikki työnhakijat.

Osaamiskartoituksessa saat valmentajalta yksilöllistä tukea ja neuvoja osaamisesi tunnistamiseen. Valmentaja auttaa sinua sanoittamaan oman osaamisesi konkreettisesti työnhakudokumentteihin. Saat arvion omasta osaamisestasi ja yksilöllisiä vinkkejä viemään työn- ja koulutuksenhakua eteenpäin.

Osaamiskartoitus tehdään Webropol-alustalla, jonka jälkeen saat henkilökohtaista ohjausta valmentajalta enintään 5 tuntia etäyhteyden kautta.

Kartoituksen hyödyt osallistujalle

Osaamiskartoitus on monipuolinen ja tiivis paketti, jossa saat henkilökohtaista ohjausta oman tulevaisuutesi suunnitteluun. Ajatus on, että saat kartoituksessa konkreettista apua tulevan työurasi pohjustamisessa henkilökohtaisen tarpeesi mukaan.

Kartoituksen aikana saat konkreettiset työkalut jatkoa varten, mikä auttaa sinua tulevalla urapolullasi.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu osaamiskartoitukseen

Ilmoittaudu osaamiskartoitukseen tästä
(Webropolsurveys.com)

Valmennuksen järjestäjä: Eezy Työllisyyspalvelut

Päivitetty: 14.03.2023