Aloittavalle yrittäjälle

Yrittäjyysinfot

Yrittäjyysinfossa saat kerralla tuhdin tietopaketin ja ohjeista miten jatkaa eteenpäin kohti yrittäjyyttä. Yrittäjyysinfon järjestävät Etelä-Pohjanman TE-toimisto ja Uusyrityskeskus Neuvoa-antava. Yrittäjyysinfojen ajankohdat löytyvät Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston ja Uusyrityskeskus Neuvoa-antavan tapahtumakalentereista.

Yrittäjävalmennukset

Valmennuksessa, joka on suunnattu yrittäjäksi aikovalle saat perustiedot yrityksen perustamisesta, suunnittelusta ja käynnistämisestä. Valmennuksen aikana teet myös liiketoimintasuunnitelman. Valmennukset järjestetään yhteistyössä Valmennusmajakan kanssa.

Starttiraha

Yrittäjäksi ryhtyvän henkilöasiakkaan toimeentulon turvaamiseksi TE-toimisto voi myöntää starttirahaa yritystoiminnan käynnistämisvaiheessa. Starttiraha haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella Oma asiointi -verkkopalvelussa. Huomaathan starttirahaa hakiessasi, että yritystoimintaa ei saa aloittaa ennen starttirahapäätöstä.

Valmiin yrityksen toiminnan jatkaminen

Yrittäjäksi voit siirtyä myös jatkamalla jo toimivan yrityksen toimintaa. TE-toimisto tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden hakea esim. yritystoiminnan jatkajaa, yrityskumppania tai franchising-yrittäjää työpaikkailmoitusten avulla. Valitse työn tyypiksi "yrittäjä" Avoimet työpaikat -palvelussa, jolloin löydät haluamasi ilmoitukset.

Neuvontaa yrittäjiksi aikoville

Yleisneuvontaa yrittäjyydestä saat yritysneuvonnan valtakunnallisesta puhelinpalvelusta puh. 0295 020 500.

Etelä-Pohjanmaan alueelliset yrityspalvelut tarjoavat yrityksen perustamiseen liittyviä neuvontapalveluja.

Yrityspalvelut Etelä-Pohjanmaalla

ELY-keskuksen, TE-toimiston, Business Finlandin ja Team Finlandin palvelut keskitetty yhteen paikkaan. Täältä saat apuja niin yrityksen perustamiseen kuin kehittymiseen, kasvamiseen, kansainvälistymiseen, työvoiman kouluttamiseen ja hankkimiseen tai muihin muutostilanteisiin. Lue lisää:

Muita hyödyllisiä linkkejä: