Työnantajalle

Suosittelemme Sinua hyödyntämään Oma asiointi -palveluamme. Esimerkiksi työpaikan ilmoittaminen, starttirahan tai palkkatuen ja palkkatuen maksatusten hakeminen hoituu nopeasti ja tehokkaasti verkossa Oma asiointi -palvelussa.

Työnvälitykseen ja yritysneuvontaan erikoistuneet asiantuntijamme auttavat Sinua esim. osaavan työvoiman rekrytoinnissa ja yrityspalveluissa. Palvelemme työnantaja- ja yritysasiakkaita koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto käsittelee työlupa-asiat myös Etelä-Pohjanmaan alueella.

Palkkatuesta voit lukea lisää valtakunnalliselta sivulta:

Työnantajan puhelinpalvelu ja sähköpostilla asiointi

Palvelemme työnantaja- ja yritysasiakkaita puhelimitse numerosta 0295 046 510 (arkisin klo 9.00–16.15). Voit jättää myös yhteydenottopyynnön Oma asiointi -verkkopalvelussa.

Yritykset ja työnantajat saavat neuvontaa ja palvelua myös valtakunnallisesta Yritys-Suomi -puhelinpalvelusta numerosta 0295 020 500 (arkisin klo 9.00.–16.15).

0295 -alkuisten puheluiden hinta on asiakkaan oman operaattorisopimuksen mukainen.

Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: ta-palvelut.ep@te-toimisto.fi

Yritysasiantuntijoiden yhteystiedot

Yrityspalvelut Etelä-Pohjanmaalla

ELY-keskuksen, TE-toimiston, Business Finlandin ja Team Finlandin palvelut keskitetty yhteen paikkaan. Jos yrityksesi kaipaa apua kehittymiseen, kasvamiseen, kansainvälistymiseen, työvoiman kouluttamiseen ja hankkimiseen tai muihin muutostilanteisiin, löytyy apu yrityspalveluista.

Lue lisää:

Muita hyödyllisiä linkkejä yrittäjille