Työnhaku- ja uravalmennukset

Työnhakuvalmennuksessa saat tukea ja ohjausta työnhakuun. Työnhakuvalmennuksessa opit hakemaan työtä tavoitteellisesti ja itsenäisesti eri työnhakukanavia käyttäen. Työnhakuvalmennus sopii sinulle, jos sinulla on riittävä koulutus tai kokemus työllistymiseen, mutta työnhakuasiakirjasi kaipaavat päivitystä ja haluat ajantasaista tietoa työmarkkinoista.

Uravalmennuksessa saat tukea ja ohjausta urasuunnitteluun ja työllistymiseen. Uravalmennuksessa saat tietoa ja tukea ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojesi selkiyttämiseen, koulutukseen hakeutumiseen ja työelämävalmiuksien kehittämiseen. Uravalmennus sopii sinulle, jos olet esimerkiksi alanvaihtaja tai olet ollut poissa työelämästä jonkin aikaa.

Työnhaku- ja uravalmennukset ovat maksuttomia ja suunnattu kaikille TE-toimiston ja Työllisyyden kuntakokeilujen asiakkaille Uudellamaalla. Voit ilmoittautua valmennuksiin ottamalla yhteyttä TE-toimiston Oma asiointi -palvelun kautta tai täyttämällä hakeutumislomakkeen, joka löytyy tarkempien valmennuskuvausten alta vasemmalla olevasta valikosta. Huomioithan, että valmennukseen osallistuminen on velvoittava, kun siitä on sovittu suunnitelmassa.

te-updated 18.08.2023