Yrittäjyyttä suunnittelevalle

Työ- ja elinkeinotoimisto, Työllisyyden kuntakokeiluihin osallistuvat kunnat ja alueen yritysneuvontaorganisaatiot tarjoavat yrittäjyyttä tukevia palveluita yrittäjyydestä kiinnostuneille, aloittaville ja jo toimiville yrittäjille.

Tietoa aloittavalle yrittäjälle:

Neuvonta puhelimitse

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu antaa tietoa ja neuvontaa yleisissä yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Yhteystiedot:

Neuvonta henkilökohtaisesti

Paikalliset yritysneuvontaorganisaatiot neuvovat maksutta yrityksen perustamisessa, esimerkiksi liikeidean toteutettavuuden ja kannattavuuden arvioinnissa, rahoitusvaihtoehtojen selvittämisessä sekä yritysmuodon valinnassa.

Käytössäsi on paras paikallinen asiantuntemus. Tutustu Uudenmaan alueen asiantuntijoihin:

Starttiraha Uudellamaalla

​​​Perehdy hakumenettelyyn ja valmistaudu huolellisesti ennen kuin haet starttirahaa. Ohjeet starttirahan määrästä ja hakemisesta sekä yhteystietomme:

Startti Plus

Uudenmaan TE-toimisto tarjoaa yhteistyössä kuntakokeiluihin osallistuvien kuntien kanssa alueensa uusille starttirahan saajille maksutonta Startti Plus  -asiantuntijapalvelua. Palvelun tarkoituksena on luoda yrittäjälle hyvät edellytykset kannattavaan liiketoimintaan ja kasvuun sekä tukea yrittäjän markkinointitaitojen kehittymistä:

Yrittäjänä toimiminen

Aloittavan yrittäjän palvelun asiantuntijamme tukevat uusia yrittäjiä painotetusti enintään kolmen toimintavuoden ajan. Tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautua, verkostoitua ja kehittää yritystoimintaa:

Starttiraha-asiakkaana voit aina olla yhteydessä päätöksen tehneeseen asiantuntijaan.

te-updated 18.08.2023