Kainuun TE-toimisto

Näillä sivuilla voit tutustua Kainuun TE-toimiston asioimiskäytäntöihin ja paikallisiin palveluihin. TE-palveluiden laaja palvelutarjonta esitellään

valtakunnallisilla TE-palvelut -sivuilla.

Asiointi kanssamme tapahtuu ensisijaisesti Oma asiointi -palvelun kautta verkossa.

Kainuun TE-toimisto somessa:

           

 

Uutiset

null Hankinnoilla työllistäminen vauhtiin - hankehaku

Hankinnoilla työllistäminen vauhtiin - hankehaku avattu 1.12.2020

Hankinnoilla työllistymisen vauhditusohjelman työllisyyspoliittisen avustuksen haku on avattu kunnille 1.12.2020. Haku on auki 31.12.2020 saakka ja se toteutetaan kaikissa TE-toimistoissa samanaikaisesti.

Valtakunnallisena tavoitteena on saada käyntiin 15 hanketta, joissa on mukana useita kuntia kehittämässä uutta työllistävää yhteistyötä julkisissa hankinnoissa vuoden 2023 loppuun mennessä.

Hankinnoilla työllistymisen vauhditusohjelma tähtää hallitusohjelman mukaisesti siihen, että julkisilla hankinnoilla tuettaisiin entistä paremmin työllistymistä. Näin voitaisiin helpottaa esimerkiksi osatyökykyisten tai pitkäaikaistyöttömien työhön pääsyä.

Työ- ja elinkeinoministeriö vastaa ohjelman kokonaisuuden toimeenpanosta ja hanketta koordinoi Suomen Kuntaliitto. Nyt käynnistettävät kuntien hankkeet muodostavat hankeverkoston.

Mikä hankinnoilla työllistymisen vauhditusohjelman haku?

  • hakuaika 1.–31.12.2020, hakemukset oman alueen TE-toimistoon
  • hakijana voi olla yksi kunta tai useat kunnat yhteistyössä
  • tarjolla on 50 % rahoitus (työllisyyspoliittinen avustus) hankinnoilla työllistämisen toimintamallin rakentamiseen ja kehittämiseen
  • hankinnat työllistävät jo hankekaudella tai työllistämisehtoa käytetään hankinnoissa hankekaudella
  • kunnat saavat hankkeen myötä työhönsä käytännön sparrausapua Kuntaliitossa olevalta valtakunnalliselta koordinaatiohankkeelta

Työllisyyspoliittisen avustuksen hankehaku

Työllisyyspolittisen avustuksen hankehaku -infotilaisuus 9.12.

Kuntaliitto järjestää kunnille suunnatun infotilaisuuden keskiviikkona 9.12.2020 klo 10-11. Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena ja kutsu lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa. Tilaisuudessa käydään läpi hankehakua ja vastataan mahdollisiin kysymyksiin.

Ilmoittautuminen Työllisyyspoliittisen avustuksen hankehaku -infotilaisuuteen (kuntaliitto.fi)

Lisätietoa

Hankehaku aukeaa 1.12.: Hankinnoilla työllistäminen vauhtiin kunnissa (TEM-tiedote 1.12.2020)

 

Tapahtumakalenteri