null TE-live: Tutustu teollisuusautomaatioalaan työvoimakoulutuksessa

Teollisuusautomaation osaamispolulla yhdistyvät sekä perinteiset kädentaidot että uusin teknologia. Tämän koulutuksen kautta sinulle avautuu monipuolinen näkymä teollisuuden automaatioon ja sen erilaisiin työtehtäviin. Saat perusvalmiuksia alan erilaisiin tehtäviin ja pääset testaamaan ja kehittämään taitojasi teollisuuden nykyaikaisissa tehtävissä. Opintoja voi painottaa esim. teknisen työn-, robotiikan-, sähkö- ja automaatiotekniikan tai CAD/CAM ohjelmoinnin perusteisiin ja saat tukea myös urasuunnitelmiesi eteenpäinviemiseen.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita teknologia-alasta ja erilaisista tekniikoista ja joilla on kädentaitoja, perusosaamista tietokoneen käytöstä ja kiinnostus oppia uutta.

Koulutus järjestetään 29.11.2021-26.1.2022 ja kouluttajana toimii Savon ammattiopisto.

 

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-liven nettisivuilla (te-live.fi), Pohjois-Savon TE-palveluiden YouTube -kanavalla tai Facebook -sivuilla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne Pohjois-Savon TE-palveluiden YouTube-

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 6. lokakuuta 2021, 11:00
Päättyy Päättyy: 6. lokakuuta 2021, 11:30

Sijainti Sijainti: online-lähetys

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54