null Rekrytointitapahtuma: Kierrätyskeskus

Paikka: Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Vantaan Koivukylän kierrätysmyymälässä, Hosantie 2

Tarjoamme pidempään töitä etsineille monipuolisia asiakaspalvelu- ja myymälätehtäviä Vantaan Koivukylän ja Porttipuiston myymälöissämme. Tarjolla on myös kuljettajan tehtäviä: asiakasnoudot ja -viennit sekä myymälöiden väliset kuljetukset. B-ajokortti ja hyvää fyysistä kuntoa tarvitaan, kokoontumispaikka Konalassa.

Tehtävät ovat työkokeilupaikkoja, joissa on myös mahdollisuus edetä tilanteen mukaan määräaikaisiin, palkkatuettuihin tehtäviin. Tehtävissä viikkotyöaika on n. 32,5 tuntia myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Panostamme perehdytykseen ja toiveemme on, että opit monipuolisesti kaikkia myymälän tehtäviä. Kierrätyskeskuksen työkieli on suomi ja työtehtävät edellyttävät, että selviää arkisista puhetilanteista suomen kielellä. Tarjoamme talon sisäisiä koulutuksia sekä henkilökohtaista työhönvalmennusta!

Mikäli olet innostunut ja avoin oppimaan uutta, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi rekrytointitilaisuuteemme, jossa pääset myös lyhyeen työhaastatteluun. Ota mukaan CV:si. Saavuthan ajoissa paikalle.
Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään maanantaina 8.11 tämän linkin kautta:

Tilaisuuteen voi osallistua 5 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ethän tule kipeänä paikan päälle!

Lisätietoja: puh. 0400 348 134 (ma-pe klo 10-12) tai rekrytointi@kierratyskeskus.fi

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 9. marraskuuta 2021, 10:00
Päättyy Päättyy: 9. marraskuuta 2021, 11:00

Sijainti Sijainti: Vantaa

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54