Ajankohtaista

Otsikko
null Kaarinan ystävänpäivän rekrymessut

Kaarinan ystävänpäivä rekrymessut

Etkö tiedä mitä tehdä ystävänpäivänä 14.2.?

Tule hakemaan uusia työkavereita Kaarinan virtuaalisilta rekrymessuilta! Kaarinan rekrytointimessut toteutetaan tällä kertaa virtuaalisesti. Messuilta löydät monien eri alojen työpaikkoja ja oppisopimuspaikkoja.


Työnhakija, toimi näin:

1) Klikkaa osoitteeseen

Se toimii hyvin sekä mobiilina että desktopilla.

2) Rekisteröidy alustalle ja luo itsellesi työnhakijan profiili. Jos olet aikaisemmin käyttänyt alustaa ja sinulla on jo profiili, voit vain päivittää sen.

3) Liity Kaarinan ystävänpäivän rekrymessuille koodilla: REQ9W3


Nyt olet sisällä tapahtumassa, jossa alkaa tapahtua ma 14.2 klo 10. Mutta suosittelemme kirjautumaan alueelle ennen tapahtumaa sillä sinun kannattaa tutustua rauhassa tarjontaan, alustaan sekä varata näytteilleasettajilta haastatteluja.

4) Tutustu kumppanit-osiosta työnantajiin ja sovi työnantajien edustajien kanssa haastatteluaika. Paikalla on myös oppilaitosten edustajia. Käythän tutustumassa eri koulutusvaihtoehtoihin. Voit myös chatata työnantajien ja oppilaitosten edustajien kanssa, kun he ovat paikalla.  

5) Ohjelmalavalla alkaa tapahtua klo 10:00

Messuille osallistuvat näytteilleasettajat


Adecco Oy, Ammattiopisto Livia, Eezy Oy, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Hoiva Mehiläinen Mainiokoti Katariina Oy, Kaarinan kaupunki, Kaarinan Kehitys Oy, Kone-Viitasalo Oy, Kuljetusliike A. Lindberg Oy, Littoisten Talotekniikka Oy, Lounais-Suomen Avustajakeskus ry, Lounaskahvila Ansku Oy, Motonet Korjaamo J&J Kaarina Oy, Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Rekrytie Oy, Sateenkaari Koto ry, Sauvon Säilyke Oy, SPR Kontti Turku, Suomen Teollisuustyökalut Oy, Swegon ILTO Oy, Tuorlan Majatalo Oy, Turku Science Park, Turun AKK, Turun Oppisopimustoimisto, Validia Oy, Varsinais-Suomen TE-toimisto + EURES, Varsinais-Suomen TE-toimisto/Merivälitys, Villa Wolax Oy, Visit Kaarina

Hyvää ystävänpäivää ja tervetuloa messuille!

Järjestelyissä mukana Varsinais-Suomen TE-toimisto.

 

 

 

 

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 14. helmikuuta 2022, 10:00
Päättyy Päättyy: 14. helmikuuta 2022, 17:00

Sijainti Sijainti: Kaarina (online)

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54