Ajankohtaista

null TE-live: Onko sinusta leijonaksi? Leijona Catering Oy etsii nyt ravintola-alan työntekijöitä!

Onko sinusta leijonaksi Leijona Cateringille? Entä kiinnostaako sinua ravintola-ala vakaan työnantajan palveluksessa? Tervetuloa seuraamaan suoraa lähetystä, kun studioon saapuvat Varuskuntaravintola Linnan ravintolapäällikkö Susanna Nurmilaukas Vekaranjärveltä ja kokki Sonja Veija Varuskuntaravintola Saharasta, Helsingistä. Tämä on loistava tilaisuus esittää kysymyksiä chatissä lähetyksen aikana sekä jo ennakkoon.

Leijona Catering haluaa luoda makuhetkiä, joilla on merkitystä.

Hyvältä maistuva työ syntyy monipuolisista ja vaihtelevista työtehtävistä letkeässä ja turvallisessa leijonalaumassa, jossa työskentelee niin kokkeja, vuoropäälliköitä, ravintolatyöntekijöitä ja eri alojen asiantuntijoita. Leijonalaisesta saat hyvän työkaverin: hän on rohkea, oppii uutta ja kehittää, tarttuu rivakasti toimeen sekä kantaa kortensa yhteiseen kekoon.

Omaa elämää on helppo suunnitella ja rakentaa silloin, kun työpaikkaan voi luottaa, palkka on ajoissa tilillä ja työajat kalenterissa. Leijonalaisuudessa on muitakin etuja: saat esimerkiksi rahaa vapaa-ajan viettoon, vatsan täyteen töissä hyvin edullisesti sekä kattavat työterveyden palvelut käyttöösi. Lisäksi Leijona Catering tarjoaa henkilöstölleen hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan.

Leijona Cateringiin työnantajana voit luottaa kuin muuriin ja Leijona Cateringillä työskenteleekin noin 500 ruoka-alan ammattilaista. Täällä pääset kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään. Leijonalaiset luovat eväitä hyvään elämään Puolustusvoimissa, Rikosseuraamuslaitoksen ravintoloissa ja monissa muissakin valtion taloissa.

Tervetuloa!

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 10. toukokuuta 2022, 14:00
Päättyy Päättyy: 10. toukokuuta 2022, 14:30

Sijainti Sijainti: TE-live

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 30.08.2022