Ammatinvalinta ja uraohjaus

Uutta suuntaa etsimässä?
Apua esteiden ylittämiseen?
Tilaa omien tavoitteiden tarkastelulle?

Ammatinvalinta- ja uraohjauksessa psykologin luona voit rauhassa pysähtyä tarkastelemaan omia toiveitasi, mielikuviasi, ajatuksiasi ja toimintatapojasi. Voit pohtia ammatillista polkuasi, siihen liittyviä haasteita ja vahvuuksia sekä tarkastella suunnittelun esteitä. Tavoitteena on itsetuntemuksen lisääminen ja oman toiminnan vahvistaminen.

Tapaamiset ovat maksuttomia ja keskustelut luottamuksellisia. Palvelu on tarjolla koulutus- tai työtilanteestasi riippumatta. Tärkein edellytys on se, että itse haluat pohtia asioita ja keskustella valinnoistasi.

Ajanvaraus

Voit varata ajan Pohjois-Karjalan TE-toimiston ammatinvalinta- ja uraohjaukseen oheisella Webropol-lomakkeella.

Huom! Jos olet asiakkaana Joensuun seudun työllisyyden kuntakokeilussa, myös ammatinvalinta- ja uraohjauksen palvelusi ovat siirtyneet sinne. Tarkemmat tiedot hakeutumisesta palveluun saat siinä tapauksessa oman kuntasi nettisivuilta. Työllisyyden kuntakokeiluun kuuluvat Pohjois-Karjalassa Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu ja Polvijärvi.

Kun olet lähettänyt lomakkeen, psykologi ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tapaamisajan kanssasi. Palvelua on tarjolla TE-toimiston toimipaikoissa sekä etäyhteydellä koko Pohjois-Karjalan alueella.

Neuvoja ja vinkkejä

Päivitetty: 18.08.2023