Ajankohtaista

null TE-live: Oletko kiinnostunut itsesi kehittämisestä hiustutkimuksen parissa? Lähde parturi-kampaamoyrittäjäksi Lahden Hiusklinikalle!

Lahden Hiusklinikan pitkäaikainen yrittäjä Anne Rampa-Pajuvesa etsii nyt elämäntyölleen seuraajaa. Tavallisen parturi-kampaamotoiminnan lisäksi Anne on kouluttautunut Hiusakatemiassa hiustutkijaksi ja ratkaisee arjessa hiusten kuntoon liittyviä ongelmia. Tervetuloa tutustumaan tähän mielenkiintoiseen mahdollisuuteen työllistää itsesi, kun studioon saapuvat kertomaan aiheesta lisää yrittäjä Anne Rampa-Pajuvesa Lahden Hiusklinikalta ja yrittäjä Annikki Hagros-Koski Hiusakatemialta.

Voit olla parturi-kampaaja tai terveydenhuollon ammattilainen. Pääasia on, että olet kiinnostunut yrittäjyydestä, johtamisesta ja hiustutkimuksesta. Kevyempi tutustuminen alalle voi tapahtua myös vuokratuolin vuokraamisen kautta. Mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen alalla on lähes rajattomasti. Tässä työssä hiusten halkominen on nimenomaan se juttu.

"No rohkeahan pitää tietysti olla ja yritteliäs ja sosiaalinen. Voi olla fysioterapeutti, hieroja, kosmetologi, sellainen, joka hoitaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti".

Tervetuloa!

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 1. marraskuuta 2022, 12:00
Päättyy Päättyy: 1. marraskuuta 2022, 12:30

Sijainti Sijainti: te-live.fi

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 06.07.2023