Yhteistyökumppaneille

Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto on alueensa työmarkkinoiden asiantuntija, jonka tärkein tehtävä on työn välittäminen:

Välitämme – työtä ja tekijöitä

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat vaikuttavuus, asiakaslähtöisyys, asiantuntijuus ja kumppanuus. Toimintamme tavoitteena on tukea ja edistää toimivia työmarkkinoita, tarjota työmarkkinoille osaavaa työvoimaa sekä edistää osatyökykyisten työelämään pääsyä.

Etelä-Pohjanmaan tuorein työllisyyskatsaus kertoo alueen työmarkkinatilanteesta. Työllisyyskatsauksesta ilmenee mm. alueen työttömyysaste sekä avointen työpaikkojen määrät Etelä-Pohjanmaan eri kunnissa.

>> E-P:n työllisyyskatsaukset

Ammattibarometri kertoo lyhyen aikavälin työmarkkinatilanteesta yli 200 ammatin osalta. Ammattibarometri perustuu työ- ja elinkeinotoimiston  tuottamaan arvioon ja sivustolta löydät niin alueellista kuin valtakunnallista tietoa eri ammattien työllisyysnäkymistä.

>> Ammattibarometri

Viestimme yhteistyökumppaneillemme ajankohtaista asiaa TE-palveluista ja työmarkkinoista säännöllisesti uutiskirjeessämme. Tilaa uutiskirje oheisesta bannerista Tilaa uutiskirje.

>> Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston uutiskirje 2/2017

>> Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston uutiskirje 1/2017

>> Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston uutiskirje 4/2016

>> Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston uutiskirje 3/2016

>> Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston uutiskirje 2/2016

>> Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston uutiskirje 1/2016

>> Uutiskirjeen rekisteriseloste

Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen yhteisessä Nuorisotakuu Etelä-Pohjanmaa -blogissa asiantuntijamme sekä vierailevat kirjoittajat kirjoittavat ajankohtaisia ajatuksia nuorisotakuusta alueellamme. Tutustu blogiin ja ryhdy tilaajaksi!

>> Nuorisotakuu Etelä-Pohjanmaa -blogi

Oma
asiointi