Työnhakuvalmennukset

[Valmennusten järjestäjät]  [Verkkovalmennukset]

Koko lähetyksen voit katsoa Youtube-kanavaltammeStudioPORE

Työnhakuvalmennuksesta potkua työnhakuun!

Tarvitsevatko työnhakutaitosi päivitystä? Kaipaisitko tietoa siitä, millainen on hyvä CV tai miten omaa osaamista voisi tuoda työnhaussa parhaiten esiin?

Työnhakuvalmennuksissa voit kehittää työnhakutaitojasi ja parantaa mahdollisuuksiasi löytää juuri sinulle sopiva työpaikka. Lyhyinä kursseina tehtävät valmennukset ovat pääosin pituudeltaan 5 - 10 päivän mittaisia. Työnhaku-valmennuksiin voivat osallistua kaikki TE-toimiston asiakkaat, joilla on työnhaku käynnissä.

Ilmoittautuminen työnhakuvalmennuksiin

Työnhakuvalmennuksia järjestää neljä eri palveluntuottajaa, joista voit valita itsellesi mieluisimman. Valmennuksia järjestetään usealla eri paikkakunnalla. Tutustu ensin valmennuksien järjestäjiin. Katso sitten TE-toimiston tapahtumakalenterista sinulle sopivan työnhakuvalmennuksen tiedot.

Tapahtumakalenteri

Ilmoita yhteystietosi ja toivomasi valmennuksen nimi ja alkamisajankohta hyvissä ajoin osoitteeseen: kirjaamo.varsinais-suomi(at)te-toimisto.fi.

Kirjoita otsikkokenttään teksti "työnhakuvalmennus" niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös olla yhteydessä suoraan lähimpään TE-toimiston toimipaikkaan.

Tutustu valmennusten järjestäjiin

Aamos Group Oy
VerkkosivuEsite
Arffman
VerkkosivuEsite
Spring House
VerkkosivuVideoesittely
Valmennuskeskus Public
VerkkosivuVideoesittely


Verkkovalmennukset

Sopisiko aikatauluihisi ja elämäntilanteeseesi paremmin työnhakuvalmennus verkossa? Erilaisissa verkko-valmennuksissa voit hioa työnhakutaitojasi joustavilla aikatauluilla paikasta riippumatta.  

Jobitti-työnhakuryhmät on tarkoitettu kaikenikäisille, jotka haluavat parantaa työnhakutaitojaan:Jobitti
Omatoimi on korkeakoulutetuille räätälöity verkkovalmennus:Omatoimi

Oma
asiointi