Työnhakuvalmennukset

[Valmennusten järjestäjät]  [Verkkovalmennukset]

Koko lähetyksen voit katsoa Youtube-kanavaltammeStudioPORE-kanava

Työnhakuvalmennuksesta potkua työnhakuun!

Tarvitsevatko työnhakutaitosi päivitystä? Kaipaisitko tietoa siitä, millainen on hyvä CV tai miten omaa osaamista voisi tuoda työnhaussa parhaiten esiin?

Työnhakuvalmennuksissa voit kehittää työnhakutaitojasi ja parantaa mahdollisuuksiasi löytää juuri sinulle sopiva työpaikka. Lyhyinä kursseina tehtävät valmennukset ovat pääosin pituudeltaan 5 - 10 päivän mittaisia. Työnhaku-valmennuksiin voivat osallistua kaikki TE-toimiston asiakkaat, joilla on työnhaku käynnissä.

Ilmoittautuminen työnhakuvalmennuksiin

Työnhakuvalmennuksia järjestää neljä eri palveluntuottajaa, joista voit valita itsellesi mieluisimman. Valmennuksia järjestetään usealla eri paikkakunnalla. Tutustu ensin valmennuksien järjestäjiin. Katso sitten TE-toimiston tapahtumakalenterista sinulle sopivan työnhakuvalmennuksen tiedot.

Tapahtumakalenteri

Ilmoita yhteystietosi ja toivomasi valmennuksen nimi ja alkamisajankohta hyvissä ajoin osoitteeseen: kirjaamo.varsinais-suomi(at)te-toimisto.fi.

Kirjoita otsikkokenttään teksti "työnhakuvalmennus" niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös olla yhteydessä suoraan lähimpään TE-toimiston toimipaikkaan.

Tutustu valmennusten järjestäjiin

Aamos Group Oy
Verkkosivu Aamos GroupEsite
Arffman
Verkkosivu ArffmanEsite
Spring House
Verkkosivu SpringhouseVideoesittely
Valmennuskeskus Public
Verkkosivu Valmennuskeskus PublicVideoesittely


Verkkovalmennukset

Sopisiko aikatauluihisi ja elämäntilanteeseesi paremmin työnhakuvalmennus verkossa? Erilaisissa verkko-valmennuksissa voit hioa työnhakutaitojasi joustavilla aikatauluilla paikasta riippumatta.  

Jobitti-työnhakuryhmät on tarkoitettu kaikenikäisille, jotka haluavat parantaa työnhakutaitojaan:Jobitti
 

Oma
asiointi