TE-live

TE-live tarjoaa työnantajille ja kouluttajille tehokkaan tavan rekrytoida työvoimaa, esitellä koulutusta ja tavoittaa työnhakijoita ympäri Suomen.

Voit katsoa alla olevan työnantajille suunnatun TE-liveä esittelevän videon, joka löytyy Youtube-kanavaltamme.​​​​ Videoon voit valita halutessasi tekstityksen videon asetuksista.

Logo: TE-live.

 

Työnhakijoilla on mahdollisuus tutustua tarjolla oleviin työ- ja koulutusmahdollisuuksiin paljon tarkemmin ja syvällisemmin kuin pelkkää ilmoitusta lukemalla. Lähetyksissä on vieraina työnantajan edustajia, työntekijöitä, oppilaitosten edustajia, opettajia, opiskelijoita ja monenlaisia asiantuntijoita.

Varsinais-Suomen TE-toimiston tuottamat lähetykset painottuvat enimmäkseen rekrytointiin ja rekry-koulutusten esitelyyn. Kanavalta löytyy kuitenkin myös TE-palveluja esitteleviä lähetyksiä sekä monen moista muuta työelämään liittyvää kiinnostavaa ohjelmatarjontaa. Lähetyksiä tuottavat TE-toimistot ympäri Suomen.

Suoria verkkolähetyksiä ja niiden tallenteita voi katsella joko TE-toimistojen kanavilla Youtubessa tai TE-live -sivustolla. Lähetyksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä chatin kautta.

Varaa oma infosi

  • Työnantaja- ja yrityspalvelut, Varsinais-Suomi p. 0295 044 502 tai
  • tiedotus.varsinais-suomi@te-toimisto.fi

Päivitetty: 18.08.2023