Työkykykoordinaattorit

Työkykykoordinaattorin tehtävänä on luoda käytännöt ja toimintamalli osatyökykyisten työnhakijoiden ja työntekijöiden tilanteen edistämiseksi. Koordinaattori tekee tavoitteellista ja kehittävää yhteistyötä työnantajien ja muiden alueellisten verkostojen kanssa.

Työkykykoordinaattori työnantajan tukena

Työkykykoordinaattori auttaa sinua löytämään ratkaisuja yrityksesi työvoimapulaan, tarjoten vaihtoehtona osatyökykyisten työnhakijoiden työllistämistä. Koordinaattori auttaa sinua hahmottamaan osatyökykyisten työnhakijoiden työllistämisen mahdollisuudet ja tehtävät, joihin osatyökykyiset soveltuvat osana työyhteisöä. Koordinaattori on apuna työn uudelleenmuotoilussa ja rakentaa yrityksellesi sopivan kokonaisuuden TE-palvelujen palveluvalikoimasta.

Työkykykoordinaattori opastaa sinua myös löytämään oikeat ratkaisut jo olemassa olevan osatyökykyisen henkilökuntasi työkykyasioissa. Lisäksi työkykykoordinaattori tiedottaa työnantajille erilaisista tukipalveluista, jotka liittyvät osatyökykyisten työllistämiseen mm. palkkatuki, työolosuhteiden järjestelytuki, työkokeilu, sekä työhönvalmennuspalvelut.

Yhteystiedot

Katre Saaremäel, työkykykoordinaattori
katre.saaremael@te-toimisto.fi
puh. 0295 044 834
Varsinais-Suomen TE-toimisto, Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku

Työkykykoordinaattori työnhakijan tukena

Työkykykoordinaattori on osatyökykyisille työnhakijoille tarjottavien palvelujen asiantuntija. Hän palvelee sekä työttömiä että työssä olevia työnhakijoita.

Työkykykoordinaattorilta saat apua, jos olet osatyökykyinen tai työkyvyssäsi on tapahtunut muutoksia. Koordinaattori etsii tilanteeseesi sopivia palveluja ja muita ratkaisuja, jotta työllistyminen tai työelämässä pysyminen olisi mahdollista. ​​​Työkykykoordinaattori on tukenasi kaikissa vaiheissa, jotka liittyvät työllistymiseen tai työelämässä pysymiseen.

Yhteystiedot

Ville Hokkanen, työkykykoordinaattori
ville.hokkanen@te-toimisto.fi
puh. 0295 044 840
Varsinais-Suomen TE-toimisto, Torikatu 4, 24100 Salo

Työkykyvartit

Tuotamme Työkykyvartteja omalle Youtube-kanavallemme. Ne ovat informatiivisia tietoiskuja aiheista, jotka liittyvät osatyökykyisyyteen tai haasteisiin työnhaussa ja elämässä. Tietoiskujen tallenteet löytyvät Varsinais-Suomen TE-toimiston Youtube-kanavalta omalta soittolistaltaan.

Osatyökykyisyys

Alla olevien linkkien kautta löydät lisää tietoa osatyökykyisten asiakkaiden palveluista.

 

Päivitetty: 05.09.2023