Ammatinvalinta- ja uraohjaus

Oletko miettimässä suuntaa urallesi?

Psykologimme tarjoavat yksilöllistä, maksutonta ja luottamuksellista ammatinvalinta- ja uraohjauspalvelua kaikille ja kaikenikäisille koulutus- tai työtilanteesta riippumatta.

Ammatinvalinta ja uraohjaus on asiakkaan ja psykologin välistä yhteistyötä. Aluksi psykologi haastattelee sinua. Lähtökohtana ovat toiveesi, edellytyksesi ja työalojen tarjoamat mahdollisuudet. Psykologi ei valitse puolestasi ammattia tai esitä sinulle listaa sopivista ammateista. Hän auttaa sinua etsimään vaihtoehtoja ja vertailemaan niitä. Tarvittaessa psykologin ohjaus sisältää soveltuvuustestejä, kotitehtäviä, työ- ja koulutuskokeiluja tai terveydentilan tutkimuksia. Tavoitteena on löytää vahvuuksiesi, kykyjesi, kiinnostuksesi ja terveydentilasi kannalta sopiva ratkaisu. Usein ohjauksessa päästään toteuttamiskelpoiseen suunnitelmaan. Toisinaan ohjausprosessi vain selventää tilannettasi, jolloin sinun on helpompaa jatkaa suunnittelua.

Psykologien tarjoamia ammatinvalinta- ja uraohjauspalveluja on saatavissa seuraavissa  toimipaikoissamme: Turku, Salo, Loimaa ja Uusikaupunki. Turussa palvelemme myös ruotsin kielellä.

Ohjauspalveluita on saatavilla myös videoyhteydellä.

Ajanvaraus TE-toimiston psykologille, Varsinais-Suomen TE-toimisto

Kun voimme tarjota ajan ohjaukseen, olemme sinuun yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Valtakunnalliset uraohjauspalvelut

Valtakunnallisena palveluna on uraohjausta tarjolla puhelimitse ilman ajanvarausta sekä puhelin- tai video-ohjausta ajanvarauksella.

Päivitetty: 18.08.2023