Työhönvalmennus

Työhönvalmentajan avulla töihin

Tarjoamme sinulle työhönvalmennusta, jonka tavoitteena on auttaa sinua pääsemään työmarkkinoille.
Valmennus on yksilövalmennusta, joka räätälöidään tarpeidesi mukaan. Se painottuu työnhaun henkilökohtaiseen tukeen, sopivan työpaikan löytämiseen, työpaikkahakemuksen laatimiseen ja haastatteluun valmistautumiseen. Valmentaja voi myös esimerkiksi auttaa koulutuspaikan, työkokeilu- tai palkkatukipaikan löytämisessä tai vaikka tukea työn tai koulutuksen aloittamisessa. Valmentajan ohjauksella löydät ja tuot esille osaamisesi ja vahvuutesi työmarkkinoilla. Työhönvalmentajilla on tietoa eri alojen työllisyystilanteesta ja kokemusta siitä, miten erilaista osaamista voi sovittaa työnantajien ja avoimien työpaikkojen vaatimuksiin. Palvelu on TE-toimiston asiakkaalle ilmainen.

Miten pääsen työhönvalmennukseen?

Tutustu Varsinais-Suomen eri seutukunnissa työhönvalmennusta tarjoaviin yrityksiin ja valitse haluamasi yritys. Työhönvalmennuksesta sovitaan henkilökohtaisesti TE-toimiston virkailijan kanssa. Ilmoita kiinnostuksestasi TE-toimistoon, helpoiten se onnistuu tekemällä yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelun kautta. Voit myös olla yhteydessä soittamalla TE-toimiston henkilöasiakkaiden puhelinpalveluun tai lähettämällä meille sähköpostia.
TE-toimisto arvioi tuen tarpeesi ja siihen soveltuvan valmennuksen tuntimäärän. Työhönvalmennusta voi saada 50 tuntia vuodessa. Asiakas ja valmentaja sopivat keskenään valmennuksen aikataulusta.

Työhönvalmennusta tarjoavat yritykset eri seutukunnissa

Tarkemmat esittelyt valmennuksista sekä valmennusten esitteet löytyvät palveluntarjoajien verkkosivuita.

Turun seutu mukaan lukien Parainen, Vakka-Suomi ja Loimaan seutu

Linkit palveluntuottajien verkkosivuille:

Salon seutu mukaan lukien Kemiönsaari

Linkit palveluntuottajien verkkosivuille: