null Digital Marketing Bootcamp Kaakkois-Suomi -verkkokoulutus

 

Ota digimarkkinoinnin tuoreimmat taidot haltuun vain 25 päivässä

 

Digital marketin bootcamp Kaakkois-Suomi


Herättääkö digitaalinen markkinointi, verkkokaupan mahdollisuudet tai growth hacking sinussa kiinnostusta? Haluatko kasvattaa osaamistasi alan parissa kätevän etäkoulutuksen kautta?

Viiden viikon mittainen Digital Marketing Bootcamp on Google Suomen kanssa yhteistyössä järjestettävä maksuton intensiivikoulutus, jonka kautta pääset kasvattamaan osaamistasi alan huippujen opastamana, sekä hakemaan nostetta seuraavalle ura-askeleellesi.

Digital Marketing Bootcampin tavoitteena on kannustaa digimarkkinoinnista kiinnostuneita henkilöitä kasvattamaan osaamistaan erilaisten digimarkkinoinnin, verkkokaupan, myynnin edistämisen ja markkinoinnin analytiikan aihealueiden parissa. Ohjelmaan valitaan 30–40 opiskelijaa.

Koulutus tapahtuu täysin verkossa ja opiskelupäivät koostuvat online-luennoista sekä erilaisista yksilö- ja ryhmäharjoituksista. Ohjelman jälkeen opiskelijoilla on hyvä osaaminen erilaisista digimarkkinoinnin ja somemainonnan työkaluista (mm. Google Analytics ja Google Ads), sekä käytännön kokemusta näiden soveltamisesta mukana olevien yritysten case-projektien parista.

Koulutuksen aikana pääset syventymään mm. seuraaviin aiheisiin:
•    Digimarkkinoinnin perusteet
•    Hakukoneet ja optimointi, hakukonemainonta
•    Verkkosivustot ja verkkokauppamainonta
•    Sähköpostimarkkinointi
•    Sosiaalinen media markkinoinnissa
•    Videomainonta
•    Growth Hacking
•    Tietoturva ja GDPR

Ohjelma soveltuu niin alaan vasta tutustuville henkilöille, alanvaihtoa pohtiville osaajille, kuin sellaisillekin tekijöille, jotka ovat syventyneet digimarkkinointiin jo lähemmin. Hae mukaan 8.11. – 10.12.2021 järjestettävään koulutukseen nyt, haku päättyy 25.10.2021!
 
Digital Marketing Bootcamp -intensiivikoulutus on suunnattu Kaakkois-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä Google Suomen kanssa.

HUOM! Hakuun sisältyy ennakkotehtävä, joka valituiksi tulevilla tulee olla suoritettuna 30.10.2021 mennessä.

Koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja Sarasen kanssa.  

HAKUOHJEET:

Täytä huolellisesti TE-palveluiden hakemus.

Koulutusnumero: 702087

Esivalinta tehdään hakemuksissa annettujen tietojen perusteella, joten panosta siihen.  

•    Kerro profiilissasi selkeästi ja kiteytetysti alaan liittyvä koulutustaustasi, työkokemuksesi.
•    Kerro omasta taustastasi, opinnoista, työkokemuksesta, harrastuneisuudestasi, kaikesta, mikä kertoo kiinnostuksestasi alaa kohtaan.
•    Nopea oppiminen ja hyvä asenne ovat tärkeimpiä valttejasi. Pyri tuomaan omaa persoonaasi esille profiilissasi ja kerro millaisiin työtehtäviin haluaisit suuntautua tulevaisuudessa!

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Lisätietoja ohjelmasta saat ohjelman yhteyshenkilöltä ma–pe klo 9–14:  
Katri Pajarinen, Saranen Consulting 050 377 2477 / katri.pajarinen@saranen.fi

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-toimistostasi tai valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9–16:15) tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.