null Finland Works European Online Job Days -tapahtuma 5.10. klo 11–17

Miten voit tavoittaa kansainvälisiä osaajia, jotka haluavat Suomeen töihin? Finland Works European Online Job Days -tapahtuma 5.10. klo 11–17 tarjoaa yrityksille kanavan kansainväliseen rekrytointiin. Rekisteröidy nyt ja saavuta osaajat ympäri Eurooppaa! Tapahtumassa voit haastatella hakijoita suoraan alustalla ja luoda positiivista mielikuvaa yrityksestäsi. Tapahtuma on täysin maksuton sekä työnhakijoille että työnantajille. 

Finland Works Euroopan laajuinen verkossa toteutettava rekrytointitapahtuma, jossa eri alojen työnantajilla ja ammattilaisilla on mahdollisuus löytää toisensa nopeasti ja vaivattomasti. European Online Job Day -verkkotapahtuma saa kansainvälistä näkyvyyttä jopa 31 EU/ETA-maassa. Verkkotapahtuman aikana voi saada kontaktin kokeneeseen konkariin, vastavalmistuneeseen tai motivoituneeseen alanvaihtajaan koko Euroopan laajuisesti. Tapahtuma tukee myös Suomen sisäistä osaavien ammattilaisten ja vastavalmistuneiden liikkuvuutta. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, helppoa ja kannattavaa!

Jos helppo tapa tavoittaa kv-osaajia kiinnostaa, osallistu TE-livelähetykseen 16.9.2021 klo 10.00, ja saat lisätietoa 5.10. FinlandWorks -tapahtumasta.

Lähetyksessä kuulet mm., kuinka työnantajana osallistut tapahtumaan ja millaisia odotuksia ja kokemuksia yrityksillä tästä rekrytointikanavasta on. Lähetyksessä on mukana EURES-asiantuntija Nina Kärki Pirkanmaan TE-toimistosta. Kuulemme myös työnantajien kokemuksia aikaisemmista EOJD -tapahtumista.