Ajankohtaiset

<< Takaisin

null TE-toimiston Pop Up -palveluja tarjolla ilman ajanvarausta Jyväskylässä

TE-toimiston pop upeissa on mahdollista saada asiantuntijan yleisluonteista neuvontaa seuraavissa asioissa: starttiraha, palkkatuki, työvoimakoulutukset ja työkykyasiat. Pop Up -palvelut järjestetään Jyväskylän toimipisteen ensimmäisen kerroksen avoimessa asiointitilassa osoitteessa Vapaudenkatu 58 A. Osallistuakseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon tai tehdä ajanvarausta.

Palkkatuki Pop Up:

asiantuntija neuvoo palkkatuen hakemisen, yleisten edellytysten ja myöntöperusteiden suhteen. Opastusta tarjolla niin työnhakijoille kuin työnantajillekin.

Työvoimakoulutusten Pop Up:

asiantuntijalta saa tietoa tarjolla olevista työvoimakoulutuksista, niihin hakeutumisesta ja tarvittaessa apua hakemuksen täyttämisessä.

Starttiraha Pop Up:

yrityksen perustamista tai yritystoiminnan laajentamista aikoville on tarjolla asiantuntijan neuvontaa starttirahan edellytyksistä ja hakuprosessista.

Työkykykoordinaattoreiden Pop Up:

asiantuntija neuvoo työkykyyn liittyvissä asioissa. Keskustella voi yleisellä tasolla työkyvystä sekä sen vaikutuksesta työnhakuun ja työllistymiseen ja saada lisätietoa osatyökykyisen työllistämisestä.

 

 

Päivitetty: 18.04.2024