StarttiKoutsi, Lappi

Lapin TE-toimisto tarjoaa uusille, starttirahalla yritystoimintaa suunnitteleville maksutonta StarttiKoutsi -asiantuntijapalvelua. Saat konkreettista ohjausta ja käytännönläheistä neuvontaa yrittäjävalmiuksiin, yritystoiminnan kannattavuuteen ja liiketoiminnan edellytyksiin.

Yritystoiminnan edellytysten arviointi

Palvelussa pääset henkilökohtaisesti keskustelemaan palveluntuottajan kanssa yritystoiminnan edellytyksistä ja kannattavuudesta. Palveluntuottaja laatii käyttöösi kirjallisen asiantuntija-arvion, joka sisältää tietoa yrittäjävalmiuksistasi, yritystoiminnan kannattavuudesta sekä liiketoiminnan edellytyksistä. Arvioon kirjataan myös konkreettiset kehittämistarpeet ja suositukset.

StarttiKoutsi -palvelua toteuttaa Lapissa kolme palveluntuottajaa, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Palveluntuottajat ovat Cambio Solutions Ky, Doama Solutions Oy ja Oulun B&N Yhtiöt Oy.

Mikäli aloitat yritystoiminnan yrittäjävalmiuksien ja yritystoiminnan edellytysten arvioinnin jälkeen starttirahalla, sinulla on mahdollisuus lisäksi 5 tunnin henkilökohtaiseen ohjaukseen. Henkilökohtaisessa ohjauksessa keskitytään arvioinnissa esiin tulleisiin kehittämistarpeisiin ja suosituksiin.

Lisätietoja palvelusta saat Lapin TE-toimiston starttiraha-asiantuntijoilta. Tutustu myös starttirahan hakemisen ohjeeseen, josta löydät asiantuntijoiden yhteystiedot.

Starttirahan hakeminen (pdf)

Palveluntuottajat

Cambio Solutions Ky

Doama Solutions Oy

Oulun B&N Yhtiöt Oy

Ilmoittautuminen

Palveluntuottajan valinta -lomake (webropolsurveys.com)

te-updated 13.11.2023